Lyngby Storcenter skal holde døgnåbent med robotter
Hjem Nyheder Lyngby Storcenter skal holde døgnåbent med robotter

Lyngby Storcenter skal holde døgnåbent med robotter

Af Redaktionen

Inspiration fra London

Lyngby Storcenter skal holde døgnåbent med robotter 1

Teknologien udvikler sig med lynets hast, og robotterne bliver en større og større del af mange forskellige fag – industri såvel som service. Og nu kommer robot-teknologien også til Lyngby Storcenter, hvor de om natten skal komplimentere butikspersonalet, hjælpe i Shoppingcentret ved at besvare spørgsmål, komme med anbefalinger og naturligvis ekspedere kunderne fra 22.00 til 08.00.

Ønsket om at forsøge sig med robotter i centret kom efter at direktør Torben Schwabe besøgte Uniqlo i Paris, der bruger en robot til at hjælpe kunderne med at finde rundt og vælge størrelser.

”Det var fantastisk inspirerende at se, hvordan robotten gjorde kundeoplevelsen endnu bedre, og hvor let den interagerede med kunderne”, fortæller Torben Schwabe. ”Samtidig er robotterne utrolig økonomiske, da de hverken holder pauser eller holde ferie. Fremtidens detailhandel gælder om at give kunderne en anderledes kundeoplevelse end nettet – her må vi sige, at vi er foran ”.

Bygget på fremtidens teknologi af IBM

Robotterne, der nu kommer til Lyngby Storcenter, er udviklet i samarbejde IBM og er ligeledes udbredt i Japan. Robotten er udviklet på basis af AI og Machine Learning. Dette gør den i stand til at genkende, sammenkoble og lave anbefalinger baseret på historik og indlært adfærd , og nu også at ekspedre på højt niveau.

” I IBM Danmark er vi meget optaget af at være på forkant med udviklingen indenfor detailhandel” udtaler Frank Østergaard, Director IBM Cloud and Tech Sales,”og vi glæder os til at deltage i Lyngby Storcenters nye tiltag, der sætter et helt nyt og inspirerende afsæt i kundebetjening og digital fremdrift – formodentlig for første gang i den scala i hele verden”

Personlig shopper med krops-scanner

Det betyder dermed, at robotterne kan genkende dig via en app, huske dine præferencer samt, hvad du købte sidst og koble de to ting sammen. Den husker både din yndlingsfarve, og hvilken størrelse du bruger. Robotten har desuden også indbygget kropsscanner, der gør den i stand til lynhurtigt at udvælge den korrekte størrelse og det snit, der passer til din kropstype.

Men den står også klar til at tage dig i hånden og guide dig til et gennemført look fra top til tå. Robotten scanner nemlig konstant modemagasiner, blogs og sociale medier for nye trends og stilarter.

De nye robotter kommer til Lyngby Storcenter til juli 2018.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>