Måling og testning med Conrad Elektronik
Hjem Nyheder Måling og testning med Conrad Elektronik

Måling og testning med Conrad Elektronik

Af Redaktionen

Udover omfattende løsninger og tjenester tilbyder Conrad Sourcing Platform et produktudvalg, der består af mere end 25.000 varer specifikt til en professionel måle- og testteknologi.

Måling og testning med Conrad Elektronik

Måle- og testteknologi spiller en central rolle i mange tekniske applikationer. Fotokilde: spainter_vfx/Getty Images

Conrad Elektronik har dedikeret den fjerde og sidste B2B-kvartalskampagne i 2020 til fundamentet for den professionelle elektroteknik: Måle- og testteknologi.

Erhvervskunder kan drage fordel af en bred vifte af produkter fra kendte producenter samt en lang række tilbud med attraktive prisfordele. Dette omfattende økosystem gør det muligt for indkøbere fra store virksomheder samt håndværkere og vedligeholdelsespersonale at få opfyldt deres tekniske driftsbehov, og det er både hurtigt og nemt.

Elektroniske måleløsninger til laboratorie-, værksteds-, industri-, uddannelses- og forskningsapplikationer er en del af det grundlæggende udstyr i virksomhederne og har derfor en uvurderlig værdi. De anvendes for eksempel i alle faser af et systems eller maskines livscyklus – fra udvikling og installation til vedligeholdelse og reparation.

Miljømålingsteknologi er særligt vigtig for at sikre den bedst mulige driftsydelse for et system såvel som et sundt arbejdsmiljø. Specialiserede måleinstrumenter bestemmer materiale- og luftfugtighed, luftkvalitet og CO2-indhold, gassammensætning eller måler lydniveauer, tryk og stråling.

En præcis måle- og testteknologi er ikke alene vigtig inden for industri og håndværk, men også grundlæggende inden for uddannelse, forskning og udvikling. Disse teknologier til måling, test og kontrol er især væsentlige i forhold til skolelektioner i MINT-fagene, gennem erhvervsuddannelse inden for elektroteknikfagene til ingeniørkurser samt forsknings- og udviklingsarbejde på laboratorier eller universiteter.

Takket være den brede vifte af elektriske, metriske og miljømæssige målingsteknologier samt strømforsyninger kan Conrad betjene hele spektret af teknologier og brugerområder, såsom multimetre, specielle måleenheder, testanordninger, oscilloskoper, laboratorieteknologi, indbyggede instrumenter, skalaer, strømforsyninger og kalibratorer.

Men det handler ikke kun om produkter: Conrad tilbyder også sine kunder skræddersyede, specielle tjenester og individuelle løsninger, hvor målet er at optimere indkøbsprocessen, idet man kan købe varerne fra én enkelt kilde. Inden for test & måling inkluderer dette f.eks. en individuel tilbudstjeneste, en kalibreringstjeneste akkrediteret i henhold til ISO eller DAkkS samt muligheden for skemalagte leveringer.

”Uanset om det drejer sig om systemvedligeholdelse eller forsknings- og udviklingsprojekter, er sikkerhed og præcision af stor betydning for vores kunder. Derfor er det vigtigt for os, at vi hurtigt og nemt kan tilbyde dem det bedste værktøj til den respektive udfordring via en måle- og testteknologi af høj kvalitet,” udtaler Ralf Bühler, Chief Sales Officer B2B og Managing Director hos Conrad Electronic.

Området for måle- og testteknologi har været et centralt element i Conrads sortiment gennem mange år, og der tilbydes her hele produktsortimenter fra en lang række producenter, alt for at give kunderne det størst mulige udvalg. ”Rådgivning er et vigtigt område for os,” forklarer Bühler. ”Vores kunder stoler med rette på, at vi ikke kun sælger en bestemt komponent. Sammen med vores kunder ønsker vi at finde den bedste applikationsspecifikke løsning,” fortsætter Bühler. ”Den konstant stigende efterspørgsel og loyaliteten hos vores eksisterende kunder bekræfter vores bestræbelser på at kunne møde vores kunder i øjenhøjde – og ligeledes på professionel vis.” Conrads ekspertise inden for måle- og testteknologi afspejles også i succesen med virksomhedens eget VOLTCRAFT-brand, der tilbyder en banebrydende teknologi til test- og målesektoren.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>