MAN er klar til ’Transport 2023’ – med den helt nye eTruck, som vises for første gang i Danmark
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT MAN er klar til ’Transport 2023’ – med den helt nye eTruck, som vises for første gang i Danmark

MAN er klar til ’Transport 2023’ – med den helt nye eTruck, som vises for første gang i Danmark

Af Redaktionen

Når Transportmessen i Herning slår dørene op, den 20. – 22. april, er det naturligvis med MAN Truck & Bus, som en aktiv udstiller.

Og det bliver med et spændende modelprogram.

eMobilitet og elektriske køretøjer

’Transport 2023’ bliver den første messe, siden verdenspremieren på IAA-messen i Hannover sidste efterår, som kan præsentere MANs helt nye 100 procent elektriske lastbil.

Malte Kauert, MAN Danmarks administrerende direktør, er begejstret: ”Det er lidt af et scoop, at det er lykkedes os at få vores nye MAN eTruck med på Transportmessen i Herning. Vi glæder os til at vise vores nutid og fremtid i én og samme lastbil til vores mange interesserede kunder”.

Bus of the Year 2023 – MANs præmierede, elektriske bus vil også komme med på messen

MANs eMobilitets strategi dækker ikke kun over elektriske lastbiler. Også de elektriske busser indgår i høj grad i denne strategi. Derfor er ’Bus of the Year 2023’ – i form af MANs præmierede elektriske bybus en helt naturlig del af messen. MAN Lions City E, som bussen hedder, er allerede i operation blandt MANs kunder i Storkøbenhavn og Jylland, og endnu flere busser er på vej til at blive leveret i 2023.

Med den helt nye eTruck og den præmierede eBus, står MAN stærkt, når det gælder det samlede eMobilitets aftryk. Et aftryk, der viser at MAN er klar til at omfavne behovet for en mere klimavenlig transport af både varer og personer.

MANs lastbiler og varebiler med dieselmotorer er også med

Selvom fremtiden handler om elektrisk drift, så er det endnu for tidligt helt at glemme dieseldrift, som stadig vil være gældende mange år endnu. Derfor har MAN også spændende dieselbiler med på messen.

MAN har igennem de senere år haft travlt med at forny og opdatere hele lastbilsprogrammet. På Transportmessen vises derfor et interessant udsnit af MANs sidste nye teknologi, når det kommer til sikkerheds- og komfortdetaljer. MAN OptiView, som er MANs helt nyudviklede spejlfrie koncept, vil blive demonstreret for interesserede på messen.

MANs varebiler er igen med

MAN er totalleverandør til det professionelle marked. Derfor er det helt bevidst, at MAN ikke udstiller sine varebiler, sammen med de øvrige varebilsmærker i en udstillingshal, beregnet til dette formål, men i stedet vælger at være på stand sammen med MANs lastbiler og busser.

MAN er klar til ’Transport 2023’ – med den helt nye eTruck, som vises for første gang i Danmark

MANs nye eTruck vises for første gang i Danmark på Transportmessen i Herning

MANs varebilschef, Nicolai Sperling: ”Vi ønsker at være de professionelles kunders valg. Med vores ”lastbils-DNA” med i bagagen er vi vant til at rådgive vores mange erhvervskunder. Vi kender deres behov og er vant til at klare enhver opbygning, som kunderne måtte have behov for. Med vores MAN TGE har vi et Premium produkt, som allerede nu er godt kendt i markedet. For os er det kun naturligt at stå sammen med vores Truck-kolleger, og dermed fremstå som ét samlet kollektiv, når det kommer til kontakt til vores mange erhvervskunder”.

På varebilssiden viser MAN forskellige kundeopbyggede varebiler, heriblandt også den stærke baghjulstrukne version, der må trække en 3,5 tons trailer.

Når man siger ny bus, last- eller varebil, siger man samtidig ”Digitale løsninger”

Er du i dag i markedet for fx en ny lastbil, så køber du ikke blot et mekanisk køretøj; du køber et højteknologisk produkt, spækket med digitale IT løsninger. MAN har igennem de seneste år oprustet voldsomt, når det kommer til digitale hjælpepakker, som skal gøre livet lettere for både vognmænd og chauffører.

MAN Digital Service vil derfor have en central rolle i MANs satsning med Transport 2023. MANs Digital Service specialister vil på messen, med intuitive systemer, vise alle interesserede, hvad der kan tilbydes kunderne af hjælpepakker, som skal gøre hverdagen på landevejene lettere og samtidig sikre en mere økonomisk kørsel.

MAN udstiller på Transport 2023 i hal D

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>