Med Garmin som officiel tidssponsor er der styr på dit løbetempo til BESTSELLER Aarhus City
Hjem Efter Arbejde Med Garmin som officiel tidssponsor er der styr på dit løbetempo til BESTSELLER Aarhus City

Med Garmin som officiel tidssponsor er der styr på dit løbetempo til BESTSELLER Aarhus City

Af Redaktionen

Med Garmin som officiel tidssponsor er der styr på dit løbetempo til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon den 24. juni.

Med Garmin som officiel tidssponsor er der styr på dit løbetempo til BESTSELLER Aarhus City 2Garmin er officiel sponsor på tidtagningen til det kommende halvmaraton i smilets by og glæder sig til at føre løberne hele vejen i mål. Den nye sponsor vil være synlig med bl.a. en tidtagerbil forrest i feltet, fartholdere til at holde tiden og et festligt heppespot på ruten.

”Vi glæder os meget over at have fået en engageret og professionel samarbejdspartner med om bord. Garmin brænder ligesom os for at give løberne den absolut bedste oplevelse,” fortæller Jeanette Boye Sørensen, Event Manager hos Aarhus Motion.

Løb – og ikke mindst måling og registrering af løb – er for mange mennesker blevet en fast del af træningen og livstilen, og Garmin følger udviklingen nøje.

”Flere og flere mennesker vil måle deres træning og fysiske aktivitet, og vi er meget glade for at arbejde sammen med BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon,” siger Marcus Bjärneroth, marketingdirektør hos

Garmin Nordic. Han fortsætter:

“Garmin investerer stærkt i nye innovative funktioner i alle vores løbeure, og derfor er BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon både et ideelt og spændende samarbejde. Træning er blevet en livsstil, der definerer, hvem du er, og flere og flere ønsker et smukkere ur, som de kan have på døgnet rundt. Derfor giver det god mening at være tidsponsor for BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon”
BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon byder på masser af underholdning på ruten, og her er Garmin også med. I krydset ved Strandvejen og Marselis Boulevard står Garmin klar med en DJ og heppepiger til at give løberne et ekstra skud energi.

Slaraffenland for løbeentusiaster

Både på løbsdagen og i dagene op til løbet, hvor der skal hentes startnumre, er der mulighed for at besøge Garmin på EXPO’en, hvor løbeentusiaster kan boltre sig i udvalget af løbegadgets fra førende fitnessmærker. Garmin udstiller blandt andet løbetrackere og træningsure og man kan få vejledning til sin træning med Garmins produkter.

Garmin og Aarhus Motion ønsker alle løbere til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon en god tid og en god tur!

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>