Mikkel Fruergaard er ny CEO i Blue City A/S

Bestyrelsen for Blue City A/S har udnævnt Mikkel Fruergaard til koncernchef fra den 1. august 2020.

Mikkel Fruergaard er ny CEO i Blue City A/S 1Mikkel Fruergaard kommer fra en stilling som administrerende direktør for NTG Nordic Transport Group A/S, et børsnoteret dansk transportfirma som har øget både top- og bundlinje markant i de seneste år. Før han kom til NTG i 2016, har Mikkel arbejdet i forskellige ledende stillinger inden for den danske skibsfartsindustri.

Blue Citys nuværende administrerende direktør Søren Heilmann vil forblive aktiv i virksomheden som medlem af bestyrelsen, og han vil vende sit fokus mod at udvide Blue Citys cirkulære forretningsidé til andre produkt- og indtægtsgrupper inden for brugt forbrugerelektronik.

Morten Mathiesen, bestyrelsesformand i Blue City, siger:

“Blue City har siden starten i 2014 vist, at innovation, fightervilje, professionalisme og dedikation har gjort gode idéer til en god forretning. Søren har gennem alle årene ledet Blue City fra næsten ingenting til nu at have en trecifret millionomsætning og en lysende fremtid. Søren vil nu bruge hans tid, evner og kræfter som bestyrelsesmedlem, medejer og på at udvikle produkter og koncepter, der skal sikre Blue City fortsat vækst og fremgang. Mikkel overtager nu som CEO den daglige ledelse af Blue City. Han kommer fra et job som topleder i en milliardforretning, som han har løftet i imponerende grad. Han skal placere Blue City endnu stærkere i danskernes bevidsthed. Vi glæder os til samarbejdet med Mikkel og Søren i deres nye roller.”

Den nye administrerende direktør, Mikkel Fruergaard, siger: ”Jeg er virkelig beæret over at tiltræde i Blue City A / S som CEO. Jeg ser frem til at videreudvikle virksomheden sammen med Blue City-teamet for at fortsætte den fantastiske udvikling, som virksomheden har opnået i de seneste år. En fantastisk platform for fremtidig vækst er udviklet af Søren Heilmann og hans team, og nu er det tid til at sætte organisationens fulde fokus og engagement i retning af hurtig vækst, både hjemme og i udlandet. Blue City bringer fantastiske brugte produkter på markedet, og jeg er glade for at være en del af Blue Citys innovative rejse hen imod at give alle kunder prismæssigt overkommelige og mere miljøvenlige elektronikprodukter med to års garanti.”

Søren Heilmann siger: “Vi har allerede bevist, at vi med Blue City’s koncept har fundet en model, der appeller til danskerne. Vi har på fem år opbygget en trecifret millionomsætning og skabt en profitabel forretning, hvor vi i det netop overståede regnskabsår leverede en organisk vækst på 45% på trods af det seneste kvartal, der var kraftigt påvirket af Covid-19. Vi har også netop lanceret en udlejningsmodel i butikkerne og positioneret Blue City til at blive en attraktiv partner for B2B-segmentet. Jeg er helt sikker på at Mikkel Fruergaard er den helt rigtige person til at accelerere væksten i de kommende år”.