Mimecast gør det nemt at migrere fra Symantecs Email Security.cloud efter opkøb

Flere end 3.800 Symantec-kunder har foretaget skiftet efter opkøb: Ny mulighed gør det lettere at skifte fra Symantec til Mimecast

Mimecast gør det nemt at migrere fra Symantecs Email Security.cloud efter opkøb 1Mimecast Limited, en af verdens førende cyber security-virksomheder, annoncerer i dag migrationstjenester til Symantecs e-mail-security.cloud, også kendt som MessageLabs. Indtil videre har over 3.800 Symantec-kunder migreret til Mimecast.

Brancheeksperter har foretaget nøgleobservationer relateret til Symantecs(NASDAQ: SYMC) der er blevet opkøbt af Broadcom (NASDAQ: AVGO), og selvsamme eksperter udtrykker bekymring over, at besparelser efter opkøbet vil føre til et sænket niveau af software-ydelser.

På baggrund af opkøbet tilbyder Mimecast gratis risikovurderinger af e-mail-sikkerheden, så organisationer kan få et overblik over deres nuværende e-mail-sikkerhedssystem. Derudover leverer Mimecast en bred portefølje af sikkerhedsydelser, herunder trusselregistrering, e-mail-arkivering, postkassekontinuitet og websikkerhed – alt sammen på en enkelt platform i skyen.

Trusler via e-mail mod organisationer og virksomheder bliver ved med at udvikle sig, og phishing-angreb og ransomware er farligere end nogensinde. At overliste cyberkriminelle kræver konstant opmærksomhed og innovation – og netop dét anerkendes Mimecast for. Ifølge TechValidate udtrykker kunder, der er migreret til Mimecast, at “det er en afprøvet og betroet service, der konstant forbedrer sig for at beskytte mod de nyeste trusler. Vi har testet andre produkter … og Mimecast er altid kommet på toppen. ”

”Mimecast har allerede hjulpet flere end 3.800 organisationer fra Symantecs lokale og skybaserede e-mail-sikkerhedssystemer,” siger Neil Senior, vicepræsident for global kundesucces ved Mimecast. ”Vi er klar til at tale med kunder, som naturligvis er bekymrede over, at ​​deres nuværende e-mail-sikkerhedsudbyder annoncerer nedskæringer for over 1 milliard dollars, herunder til forskning og udvikling, salg og support.”

Med Mimecast kan organisationer drage fordel af globale datacentre og få resistent beskyttelse, herunder:

  • Statisk filanalyse designet til at tilbyde overlegen malware-detektion med Mimecasts målrettede trusselsbeskyttelse.
  • Mimecast Internal Email Protect konstrueret til at opdage og afhjælpe trusler, der er sendt internt organisationen.
  • Sikker filkonvertering designet til at neutralisere potentielt ondsindede vedhæftede filer. Se sendes skrivebeskyttede (og dermed mere sikre) uden forsinkelse på leveringen.
  • Mimecast URL Protect er bygget til automatisk at give integrerede og relevante sikkerhedsoplysninger til brugerne.
  • Mimecast Security Awareness Training designet til at tackle menneskelige fejl ved at uddanne medarbejdere i sikkerhedspraksis ved hjælp af engagerende og gennemtestede videobaserede uddannelsesmoduler.
  • Automatiseret trusselrensning, der hjælper med at gøre det muligt for administratorer at fjerne uønskede eller ondsindede e-mails, uanset hvor gamle de er fra Microsoft Office 365 og Exchange.