MinElevator: Fremadstormende elevatorfirma med fokus på social bæredygtighed

MinAltan er en virksomhed, hvis eneste fokus er opsætning af altaner i Hovedstadsområdet.

MinElevator: Fremadstormende elevatorfirma med fokus på social bæredygtighed 1Virksomheden har eksisteret i en årrække, hvorfor det nu er på tide at udvide forretningsområdet. MinAltan ligger, som navnet antyder, ikke op til en udvidelse til andre markeder end montering af altaner.

Derfor er MinElevator blevet lanceret som en søstervirksomhed til MinAltan. Her er fokus på elevatorer frem for altaner. Kunderne tæller boligselskaber og etagebyggerier, der har behov for et alternativ til trappeopgangen. Ligesom MinAltan er det København, Frederiksberg og resten af Hovedstadsområdet, der er i fokus.

Samarbejde med markedsførende elevatorfirmaer

MinElevator samarbejder som de eneste i Danmark med de største elevatorfirmaer i verden. Som kunde er det vigtigt at få en pålidelig, solid og funktionel løsning, der holder i mange år ud i fremtiden. Det kræver, at leverandøren skal kunne tilbyde de absolut bedste aktører på markedet – og det har MinElevator.dk sørget for.

Samarbejdspartnerne tæller store og anerkendte elevatorproducenter, herunder KONE, OTIS, Schindler og ThyssenKrupp. MinElevator er som de eneste i Danmark totalleverandør, hvilket betyder, at en løsning inkluderer en elevator fra de absolut førende producenter på markedet.

Elevatorløsninger til alle ejendomme

Som kunde hos MinElevator får du et bredt udbud af elevatormodeller i højeste kvalitet. Det giver en fleksibilitet, der gør det muligt at installere en elevator i alle ejendomme med helt op til 60 % højere hastighed og 50 % mere kabineplads.

De elevatorer, der tilbydes via MinElevator, er specialdesignede, så de bruger så lidt plads som overhovedet muligt, hvilket giver en arkitektonisk fordel, da der ikke stilles store krav til antal kvadratmeter, der kræver, når der skal installeres en elevator i ejendommen.

Der er stor designfrihed i forhold til Interiøret i elevatoren, hvilket sikrer maksimal komfort, når elevatoren anvendes. Som kunde er det muligt selv at have indflydelse på både interiør og eksteriør. Det er også muligt at lade MinElevator stå for det hele, så du får en totalløsning gennem en erfaren partner, der kan levere en gennemtænkt og færdigudviklet plan fra start. Du får din nye elevator leveret og installeret uden besvær. Alt bliver udført til tiden og til den pris, der er aftalt.

MinElevator har fokus på social bæredygtighed

Visionen for MinElevator er at være den foretrukne samarbejdspartner, når boligselskaber og etagebygninger har behov for installation af en elevator. Herudover er samfundsansvar i fokus. Bæredygtighed handler ikke kun om miljøet – hos MinElevator arbejdes der aktivt for at bidrage til en positiv udvikling i verden.

Dette gøres gennem social bæredygtighed, der er et centralt omdrejningspunkt i alt, hvad MinElevator foretager sig. Der er mere end 40.000 opgangen i Danmark, der ikke har en elevator installeret. Det skaber en ulighed blandt borgere, da eksempelvis ældre, personer med handicap og gangbesværede har vanskeligt at komme op og ned.

Elevatoren giver lighed og styrker livskvaliteten

Visionen er at forbedre tilgængeligheden med elevatorer, så ældre kan blive boende i eget hjem så lang tid som muligt – og så personer med gangbesvær eller et andet handicap, der kan gøre det vanskeligt at gå op og ned ad trapper, har mulighed for at komme på besøg.

En elevator er altså ikke bare en måde, hvorpå man kommer fra etage til etage. Elevatoren har en direkte indflydelse på livskvaliteten for både dem, der er gangbesværede, men også deres familie, venner og øvrige relationer. En elevator mindsker uligheden, da alle har lige mulighed for adgang.

Samtidig styrker en elevator bygningens samlede værdi, hvorfor elevatoren ikke bør ses som en investering – en investering, der tjener sig selv hjem, når boligen skal sælges, men også en investering som øger livskvaliteten for beboere, gæster og andre personer, der anvender ejendommen.

En elevator gør hverdagen lettere

I en travl hverdag kan trappen være en barriere. De fleste børnefamilier, der bor i en etagebygning, kender til besværet i at skulle op ad trappen med indkøbsposer og børnene på slæb. For ældre og gangbesværede kan det ligeledes være en kamp, når der skal handles ind.

MinElevator ønsker at udbrede budskabet om, at det er muligt at installere en elevator i stort set alle former for ejendomme. Det kan lade sig gøre i fortrapper og køkkentrapper – eller som et selvstændigt tårn, der er placeret uden på bygningen.