Mobil termoprinter til mærker på stedet
Hjem BÆREDYGTIGHED Mobil termoprinter til mærker på stedet fra Phoenix Contact

Mobil termoprinter til mærker på stedet fra Phoenix Contact

Af Redaktionen

Den nye handy Thermomark GO termoprinter fra Phoenix Contact gør det muligt for dig at fremstille mærker på en fleksibel måde – hvor som helst og når som helst.

Sammen med MARKING system app’en kan du på stedet lave industrielle identifikationsmærker med den mobile labelprinter.

Mærkerne designes nemt i app’en på en mobiltelefon eller tablet og overføres til printeren.

Mobil termoprinter til mærker på stedetPrinteren betjenes via et trådløst interface til mobiltelefon eller tablet. De kompatible interfaces omfatter Bluetooth, NFC og USB-forbindelse. App’en guider på en tydelig og intuitiv måde brugeren gennem hele opmærkningsprocessen.

Termoprinteren kan anvendes til en lang række applikationer i både indendørs og udendørs applikationer. Udstansede mærker og endeløse materialer sikrer stor fleksibilitet. Materialerne fås i et standard kassettesystem. Den maksimale printbredde er 24 mm, og printopløsningen er 203 dpi. Printeren, som kun vejer 600 gram, benytter termoprinterteknologi.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>