Moderne cloudbaserede integrationsplatforme giver de ældre seriøst baghjul
Hjem CLOUD Moderne cloudbaserede integrationsplatforme giver de ældre seriøst baghjul

Moderne cloudbaserede integrationsplatforme giver de ældre seriøst baghjul

Af Redaktionen

God integration mellem en virksomheds mange data og systemer er alfa og omega, hvis en virksomhed skal gøre sig håb om at blive en datadreven organisation, der kan tilbyde forretningen, kunder og partnere nye smarte digitale løsninger.

Desværre kæmper mange danske virksomheder stadig med de gammeldags og komplekse integrationsplatforme (on-premise middleware-løsninger), der både er dyre i drift og komplekse at arbejde med.

Ifølge en ny rapport fra Forrester Consulting kæmper virksomheder en brav kamp mod de gamle og komplekse on-premise integrationsplatforme, der er svære at arbejde med. Virksomheder kæmper stadig med datasiloer, en masse uudnyttede data, manuelle processer til registrering og synkronisering af data, der belaster it-ressourcerne, og manglende overholdelse af regler, når der deles data med leverandører, partnere og kunder.

Det lyder som mange udfordringer, som understreges af Forrester Consultings seneste Total Economic Impact rapport. Forrester Consulting har nemlig for nyligt gennemført en økonomisk analyse af, hvad en virksomhed i gennemsnit vinder ved at bruge en moderne, cloudbaseret integrationsplatform frem for gamle on-premise integrationsløsninger, de såkaldte middleware-løsninger. Her har de undersøgt Boomis integrationsplatform Boomi Atomsphere, som viser, at en virksomhed, der har brugt Boomis platform i gennemsnit har opnået følgende:

  • En øget bruttofortjeneste på 20,3 mio. kr. (3,2 mio. dollar) via nye indtægtsstrømme, der er skabt via nye integrationer. Brugerne har opnået forbedret drift og bedre udveksling af data med deres partnere, hvilket har ført til hurtigere forretningsprocesser, bedre brugeroplevelser og øget indtjening.
  • Nedlukning af de gamle integrationsløsninger har sparet virksomhederne for 14,6 mio. kr. (2,3 mio. dollars) i gennemsnit. De gamle on-premise middleware-løsninger kræver omfattende vedligeholdelse, og ved at erstatte disse med den moderne integrationsplatform Boomi AtomSphere kunne virksomhederne spare på licens, infrastrukturomkostninger og løbende vedligeholdelse.
  • Bedre overblik og integration mellem data, der førhen var afgrænset i datasiloer, har skabt værdi for 17,1 mio. kr. (2,7 mio. dollars) i gennemsnit. Bl.a. fik dataanalytikerne bedre arbejdsvilkår og forretningens adgang til metadata har betydet, at deres analyser har større værdi for forretningen end førhen.
  • 65 % hurtigere integrationer. Boomis low-code-miljø betyder, at udvikling og test tager væsentligt kortere tid. Den øgede effektivitet er vurderet til at være mere end 23,4 mio. kroner værd (3,7 mio. dollars).
  • Platformen er så nem at bruge, at integrationsprojekter kan gennemføres af medarbejdere udenfor it-afdelingen. Det har betydet, at hundredvis af ikke-IT-folk har kunnet skabe integrerede oplevelser og bedre forretningsprocesser uden at belaste it-afdelingen.
  • Investering i platformen har et investeringsafkast (ROI) på 410 procent over tre år og tjener sig selv hjem på seks måneder.

Moderne cloudbaserede integrationsplatforme giver de ældre seriøst baghjul“I takt med at virksomheder og organisationer skal modernisere deres it bliver de ofte overvældede af antallet af it-systemer, applikationer, clouds og datasiloer, der findes i deres virksomhed. Manglende it-ressourcer bremser integrationsmulighederne og hindrer deres evne til at nå deres forretningsmål. Med Boomi fjernes disse barrierer, vigtige integrationer bliver mulige og organisationen får mulighed for at skabe nye indtægtsstrømme,” siger Linda Lindborg, salgsansvarlig for Boomi i Danmark og Norge.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>