Mød os på Træfpunkt HR 2019
Hjem Event Mød os på Træfpunkt HR 2019

Mød os på Træfpunkt HR 2019

Af Redaktionen

Mød os på Træfpunkt HR 2019

Mød os på Træfpunkt HR 2019

Mød os på Træfpunkt HR 2019 i Øksnehallen

CatalystOne er endnu en gang sponsor af Nordens største HR messe: Træfpunkt HR 2019.
Onsdag d.2 og 3. oktober markerer 20 års jubilæet for Træfpunkt HR, hvilket bliver bl.a. fejret med en Keynote fra en af de mest markante og prominente figurer inden for HR og ledelse: Dave Ulrich.

Kom forbi vores stand

Tag en tur forbi vores stand til en snak om digitalisering af HR og lad os vise dig hvordan et moderne HR-system kan hjælpe jer med at tage det næste skridt i jeres moderniserings og effektiviserings-rejse. Vi giver gerne en uforpligtende demonstration af vores system og svarer på alle de spørgsmål du måtte have omkring HR-systemer, digitalisering, implementering osv.

Vi byder på lidt koldt at drikke og lidt til den søde tand, og du har mulighed for at deltage i konkurrencen om et rejsegavekort på 4.000 Kr. Vi uddeler også vores populære HR Superhero T-shirts, så længe lager haves.

Vi håber at vi ses!

Træfpunkt HR 2019

Træfpunkt HR er Danmarks største HR-event og er blevet arrangeret af Dansk HR siden år 2000.

Der deltog over 1800 HR-ansvarlige på messen sidste år og der vil være over 40 forskellige keynotes, aktiviteter og foredrag – samt mere end 150 udstillere inden for forskellige HR-områder.

CatalystOne har været en af hovedsponsorerne de sidste par år, og vi vil også være at finde på dette års messe. Så vi håber at se rigtigt mange af vores eksisterende kunder og møde mange nye mennesker på vores stand, til en snak om fremtiden for HR og Ledelse.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>