Mød S21 FE 5G: En flagsskibstelefon med et design for alle
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Mød Samsung Galaxy S21 FE 5G: En flagsskibstelefon med et design for alle

Mød Samsung Galaxy S21 FE 5G: En flagsskibstelefon med et design for alle

Af Redaktionen

Det seneste medlem af Galaxy S21-familien kommer med velkendte S21-funktioner – såsom kraftfuld ydeevne og et kamera i topklasse – i et raffineret og ikonisk design.

Samsung præsenterer i dag Samsung Galaxy S21 FE 5G. Galaxy S21 FE 5G er en smartphone, der leverer kundernes favoritfunktioner fra Samsung Galaxy S21-serien i en velafrundet pakke.

Den er udstyret med nogle af de mest nævneværdige nyheder fra Samsung Galaxy S21 – iøjnefaldende design, kraftfuld ydeevne, et professionelt kamera og en problemfri økosystemforbindelse.

Mød S21 FE 5G: En flagsskibstelefon med et design for alle”Hos Samsung er vi fokuseret på at kunne levere de nyeste mobile innovationer til endnu flere mennesker. Vi fik god respons på Galaxy S20 FE og Galaxy S21-serien. Så vi anvendte den samme tilgang til S21 FE 5G og udstyrede den med de førsteklasses funktioner, der betyder mest for vores loyale Samsung Galaxy-fans,” Siger Claus Holm der er IM Director og Landechef i Samsung Danmark.

Flere måder for brugere at udtrykke sig på

Samsung Galaxy S21 FE 5G fortsætter med at arbejde med designet fra Galaxy S21-serien. Det hele starter med den ikoniske Contour-Cut-ramme, der problemfrit integreres med Galaxy S21 FE 5G’s kamerahus for at skabe et elegant og ensartet udseende. Samsung Galaxy S21 FE 5G tilbydes i fire spændende farvemuligheder – Graphite, White, Olive and Lavender – som alle har en elegant mat finish med en 7,9 mm tynd profil, så den nemt kan glide ned i lommen.

Strøm når du har brug for det

Samsung-brugeres feedback viser, at ydeevne og skærmen er to vigtige elementer for en ultimativ mobiloplevelse. Derfor er Galaxy S21 FE 5G udstyret med en Snapdragon 888-processor. Dedikerede gamere og streamere vil blive imponeret over S21 FE 5G’s ultraskarpe højkvalitetsgrafik og billedkvalitet. Takket være Galaxy S21 FE 5G’s 120Hz opdateringshastighed sammen med den høje opløsning på en Dynamic AMOLED 2X-skærm, vil spillene køre problemfrit.

Lang batterilevetid værdsættes også højt af brugerne, så Galaxy S21 FE 5G er udstyret med et batteri, der holder hele dagen. Samsung Galaxy S21 FE 5G’s kraftfulde batteri understøtter 25W superhurtig opladning, så du kan oplade dit batteri med mere end 50 % på kun 30 minutter.

Fotofavoritter for Samsung Galaxy-entusiaster

Galaxy S21 er kendt for sit fantastiske kamera, og S21 FE 5G er ingen undtagelse. Den er udstyret med det samme professionelle kamerasæt, som bruges til at tage realistiske og levende billeder. Både amatører og professionelle kan redigere, uploade og dele imponerende indhold uden besvær. Den er også udstyret med en forbedret natindstilling. Nu kan brugere forbedre billeder i svagt lys og tage klare billeder under mørke forhold. Når du vil have alle med på billedet, giver S21 FE 5G Samsungs bedste selfie-oplevelse til dato. Brug S21 FE 5G’s avancerede 32 MP frontkamera til at tage et billede i høj kvalitet af dig og dine venner.

En skræddersyet og sikker mobiloplevelse

Takket være Samsungs intuitive One UI 4 kan du designe den perfekte mobiloplevelse til dig selv. Spækket med dybdegående tilpasningsmuligheder og privatlivskontroller, giver det dig bedre kontrol over dine data. Med udvidede funktioner kan dine hjemmeskærme, ikoner, meddelelser, baggrunde tilpasses. Widgets er for eksempel blevet redesignet og opgraderet for at tilbyde flere tilpasningsmuligheder end nogensinde før. Samsung mener, at en ægte skræddersyet oplevelse er meget mere end blot udseende og følelse. For at sikre ro i sindet er S21 FE 5G bygget med et nyt privatlivspanel, der samler sikkerheds- og privatlivskontrol på ét sted, hvilket gør oplevelsen af One UI 4 på Galaxy S21 FE 5G både problemfri og sikker.

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy S21 FE 5G kommer til at være tilgængelig via Samsung.com og udvalgte nordiske forhandlere fra uge 2 (10.-15. januar) 2022.

Anbefalede priser:

128 GB: 779 Euro, 8190 SEK, 8190 NOK & 5999 DKK.

256 GB: 849 Euro, 8990 SEK, 8990 NOK & 6499 DKK.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>