Motorola Solutions ændrer spillereglerne for offentlig sikkerhed
Hjem sikkerhed Motorola Solutions ændrer nu spillereglerne for offentlig sikkerhed

Motorola Solutions ændrer nu spillereglerne for offentlig sikkerhed

Af Redaktionen

Motorola Solutions lancerer MXP7000 – en alt-i-en TETRA- og LTE-enhed

  Motorola Solutions lancerer selskabets nye MXP7000.

En alt-i-en-kommunikationsenhed som forener TETRA- og 4G/LTE tale- og datakommunikation. En løsning som er udviklet til at styrke situationsforståelsen, effektiviteten og sikkerheden i beredskaber og forsvar.

Motorola Solutions ændrer spillereglerne for offentlig sikkerhed Den hårdføre og sikre MXP7000 giver personale i felten en alsidig adgang til afgørende tale- og datakommunikation uanset situation og daglige arbejdsmiljø. Enheden er skræddersyet til beredskabskoordination og håndtering af enheder i felten, og applikationer på enheden gør, at den er fleksibel nok til at give brugerne mulighed for at dele kritisk information til og fra feltpersonalet via eksempelvis video.

Det tyske forsvar har som de første taget de nye MXP7000 i brug for at øge sikkerheden, effektiviteten samt mindske responstiden.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>