Nanoleaf åbner for Thread-support med HomeKit
Hjem KANALPARTNER Nanoleaf åbner for Thread-support med HomeKit-produkter

Nanoleaf åbner for Thread-support med HomeKit-produkter

Af Redaktionen

Nanoleaf annoncerer nu planerne om at åbne op for Thread-understøttelse til alle Thread over HomeKit-produkter.

Således fortsætter Nanoleaf med at styrke Thread-økosystemet og dets muligheder for brugerne, ligesom Nanoleaf fortsat vil arbejde for at skabe lettilgængelige og universelle smart home-oplevelser ved at designe enheder, som kan interagere og samarbejde via fælles branchestandarder.

Nanoleaf åbner for Thread-support med HomeKitI tæt samarbejde med Apple og Thread Group vil den nye opdatering blive frigivet i løbet af første kvartal 2022.

Opdateringen vil gøre det muligt for Nanoleafs Thread Border Routers (Nanoleaf Shapes, Elements og Lines) at fungere med alle Thread over HomeKit-enheder – inklusive Nanoleaf Essentials Bulb & Lightstrip, Apple TV 4K og flere Eve-produkter (Thermo, Switch, Energy, Aqua, Weather and Door og Window Sensor).

Ved at være det første firma (efter Apple), der åbner for Thread Border Routing til alle Thread over HomeKit-enheder, baner Nanoleaf vejen for, at smart homes eller intelligente hjem kan fungere bedre, hurtigere og meget mere pålideligt. Den kommende opdatering vil også bane vejen for Matter over Thread-enheder fra andre producenter, efterhånden som de kommer på markedet.

​​Thread-teknologi kan danne et mesh-netværk med lav latency mellem enheder, hvorved det er muligt at skabe hurtigere opkoblingshastigheder og undgå at tabte forbindelser. For hvert ekstra Thread-aktiverede produkt, der er med til at udvide netværket, bliver Thread-økosystemet stærkere og giver brugerne en endnu bedre smart home-oplevelse.

Nanoleaf arbejder også tæt sammen med Connectivity Standards Alliance for at opbygge støtte til Matter i Nanoleafs nuværende og fremtidige produkter. De første produkter fra Nanoleaf, der bliver kompatible med Matter, vil være tilgængelige med protokollanceringen i slutningen af ​​2022.

Vedhæftede billede

Det vedhæftede billede viser Nanoleaf Lines – det seneste skud på stammen fra Nanoleaf af modulære og farvejusterbare lysprodukter til hjemmet, kontoret og mange andre steder. Nanoleaf Lines blev lanceret i oktober 2021 og er baggrundsbelyste LED-lyslinjer eller lysstænger med en ny modulær formfaktor, som med en kombination af ultramoderne design og fremsynet teknologi skaber smart-home-belysning, der kan farvejusteres helt efter forbrugernes egne ønsker.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>