NETGEAR introducerer prisvindende erhvervsorienterede produkter målrettet små og mellemstore virksomheder og hjemmekontorer
Hjem SIKKERHED NETGEAR introducerer det nye prisvindende erhvervsorienterede produkter målrettet små og mellemstore virksomheder og hjemmekontorer

NETGEAR introducerer det nye prisvindende erhvervsorienterede produkter målrettet små og mellemstore virksomheder og hjemmekontorer

Af Redaktionen

Det nye, prisvindende Orbi Pro Mesh System og PoE Switches giver den optimale ydeevne og sikkerhed til små og mellemstore virksomheder samt permanente hjemmearbejdspladser.

 NETGEAR, den førende producent af netværksprodukter og -løsninger målrettet virksomheder i alle størrelser, har annonceret en række nye systemer til at skærpe it-sikkerheden og netværksydelsen hos særligt SMV-virksomheder.

Ved CES 2022-messen blev NETGEAR Orbi Pro WiFi 6 AX5400 Mesh System (SXK50) lanceret samtidig med den nye Ultra60 PoE++ Multi-Gigabit Ethernet Plus Switch (MS108EUP).

Den nye PoE-switch er ideel sammen med NETGEAR WAX218/WAX610/WAX630 WiFi-routere og dermed perfekt til små og mellemstore virksomheder.

Orbi Pro SXK50

Orbi Pro SXK50 passer perfekt ind i NETGEARs eksisterende Orbi Pro-produktlinje mellem SXK30 og topproduktet, SXK80. SXK50 byder på WiFi-dækning og tilslutningsmuligheder med højere hastigheder end WiFi 5 og skaber ingen døde zoner, men i en mere prisvenlig løsning til budgetfokuserede virksomheder. Det er en perfekt mesh-router-løsning til permanente hjemmekontorer eller småvirksomheder såsom bed-and-breakfasts, små uddannelsessteder eller cafeer og restauranter. Orbi Pro SXK50 giver fantastisk ydeevne, er let at håndtere og opsætte, understøtter mange enheder på én gang og har flere lag af it-sikkerhedssystemer på enterprise-niveau for at skærme mod ondsindede indtrængende på virksomhedens netværk.

“En af virksomhedernes største bekymringer omkring WiFi er stabilitet, driftssikkerhed og ikke mindst it-sikkerhed. Orbi Pro-linjen opfylder alle behov, men det er særligt de avancerede sikkerhedsfunktioner, som virkelig skiller sig ud. Kunden og brugeren kan føle sig sikker, når de vælger en Orbi Pro-løsning, for det høje sikkerhedsniveau er bygget ind som standard og kræver ikke en længere opsætning for at fungere,” siger Doug Cheung, director product line management, NETGEAR Business WiFi.
Orbi Pro SXK50 kan tilslutte op imod fire gange så mange enheder sammenlignet med tidligere Orbi Pro-generationer og dække over 175 m2 og supportere 75 enheder på samme tid. Samtidig understøttes der hastigheder op imod 5,4Gbps til videokonferencekald, streaming, store filoverførsler og downloads.

Nøglefunktioner
 • Let at opsætte: Tilslut dit eksisterende bredbåndsmodem og vær klar til hurtigt WiFi på få minutter via en enkel brugerflade.
 • Sikkert og beskyttet: Understøtter WPA3 trådløs sikkerhedsprotokol og inkluderer VLAN-management og fire separate SSID’er til at skabe netværk til ansatte, administration, gæster og IoT-enheder.
 • Driftssikkert: Med dual-image er SXK50 altid parat, også hvis der sker en software-fejl eller et uheld under en firmware-opdatering.
 • Understøtter flere enheder: Mesh-system som dækker over 460 m2 og understøtter op imod 75 enheder på en gang, så alle kan være online i din virksomhed.
 • NETGEAR Insight: Inkluderer fem års brug af NETGEAR Insight, så du let kan overvåge og monitorere alle tilslutte enheder og netværkstrafikken, uanset hvor du er.
 • Gigabit Wired Internet: Inkluderer tre ekstra 1 Gigabit LAN-porte.
 • Indbygget VPN: Orbi Pro SXK50 understøtter også NETGEAR Insight Business VPN, en tillægsservice fra NETGEAR, der skaber en VPN-forbindelse mellem kontoret og eksempelvis et hjemmekontor.
NETGEAR introducerer prisvindende erhvervsorienterede produkter målrettet små og mellemstore virksomheder og hjemmekontorerStille, lille og kraftfuld switch

Små virksomheder og hjemmekontorer består ofte af mere end bare et par PC’er. Ofte ser man et miks af traditionelle it-enheder, WiFi-tilslutninger, sofistikerede gamingsystemer og et stadigt stigende antal IP- og IoT-enheder, som kræver store hastigheder, multi-gig-tilslutning og strøm. En multi-gig switch som den nye NETGEAR Ultra60 PoE++ Multi-Gigabit Ethernet Plus Switch (MS108EUP) benytter eksisterende Cat5-kabler til at rykke SMV’ers netværk til 2,5G og kan tilslutte de nyeste WiFi 6 Access Points.

Den kompakte, blæserløse switch hjælper også med at fremtidssikre PoE (Power over Ethernet) til at være klar til eksisterende og kommende 60W-enheder såsom de nyeste WiFi access points, LED-belysning, IP-højttalere eller 4K PTZ-kameraer. Det 230W-kraftfulde PoE-budget har masser af strøm til alle virksomhedens PoE-enheder.

Nøglefunktioner
 • Ideel til NETGEAR Access Points: Tilslut og giv strøm til dine NETGEAR WiFi 6 Access Points (WAX218, WAX610, WAX630) med 2,5G-tilslutning for højere end-to-end hastigheder og drift.
 • Enkel vedligeholdelse: Plug-and-play Plus-switch med alle grundlæggende netværksfunktioner. Der er ingen behov for en it-ekspert eller kompliceret brugermanual – Opsæt blot dit netværk med den enkle web-brugerflade.
 • Avanceret PoE-portkontrol: Hold styr på alle dine tilsluttede PoE-enheder ved at slukke og tænde for strømmen på hver enkelt PoE-port.
 • Blæserløs og kan vægmonteres: Med mulighed for vægmontering via dertilhørende monteringshuller er det let at placere NETGEAR MS108EUP hvor som helst, og det blæserløse design betyder, at den altid er stille.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>