NETGEAR og Crestron inviterer til storstilet europæisk roadtrip
Hjem ELBIL NETGEAR og Crestron inviterer til storstilet Europe roadtrip

NETGEAR og Crestron inviterer til storstilet Europe roadtrip

Af Redaktionen

Det nye kombinerede mobile oplevelsescenter tilbyder hands-on på forsvarlig facon med 38 stop i 19 lande.

 NETGEAR den førende producent inden for netværksløsninger til professionelle audio- og video-installationer, og Crestron, en markedsførende virksomhed inden for workspace-teknologier, annoncerer i dag Crestron Next Road Trip Europe, en tour med et mobilt oplevelsescenter med 38 stop i 19 lande.

NETGEAR og Crestron inviterer til storstilet europæisk roadtripTrucken vil give alle besøgende en sikker oplevelse, hvor de kan se og få en-til-en-oplevelser af de nyeste teknologier fra Crestron og NETGEAR.

Det mobile oplevelsescenter vil afdække hele Crestrons portefølje af innovative løsninger til det hybride arbejdsmiljø, klasselokaler og offentlige institutioner. NETGEAR er officiel netværkspartner på turen, som også vil indeholde en række af NETGEARs Pro AV-switches.

”Vi er stolte af at samarbejde med en markedsleder som NETGEAR for denne type event. Vi har lanceret en række fremragende produkter de seneste par år og har endnu mere på vores roadmap. Vi kan ikke vente med at vise det frem over hele Europa. Nogle kunder er måske tilbageholdende med at rejse i disse tider, og derfor kommer Crestron Next Road Trip ud med personliggjorte og sikre oplevelser tæt på dem,” siger Annelies Kampert, VP og general manager hos Crestron Europe.

“NETGEAR er markedsleder indenfor AV-over-IP-switching. Med M4250-hardware og software, herunder NETGEAR IGMD+ har vi simplificeret installationen af Crestrons DM NVX®. Vores økosystem er markedsførende inden for AV- og USB endpoints, da det er skabt til at fungere med et IP-netværk,” siger Richard Jonker, VP, business development for AV-over-IP hos NETGEAR.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>