NetNordic Group har opkøbt Fiarone Oy
Hjem SIKKERHED NetNordic har opkøbt Fiarone Oy

NetNordic har opkøbt Fiarone Oy

Af Redaktionen

Fiarone er en førende udbyder af sikkerhedsoperationscentre (SOC) i Finland.

Gennem opkøbet vil både Fiarone og NetNordic styrke deres kompetencer og kapacitet I at levere markedsledende sikkerhedsløsninger på det nordiske marked.

Fiarone er en betroet rådgiver for sine kunder, udelukkende med fokus på sikkerhedsstyring til virksomheder inden for den private og offentlige sektor. Cybersikkerhed er blevet en integreret komponent for at sikre virksomheders beskyttelse mod det voksende antal af avancerede cybertrusler. Fiarone har brugt størstedelen af et årti på at etablere en 1. klasses SOC-platform for at muliggøre sikkerhed på højeste niveau for sine kunder. Fiarone er stærke i at rådgive og støtte deres kunder i de store udfordringer der findes indenfor datasikkerhed og databeskyttelse. Fiarone er ISO 27001 certificeret, hvilket kræver et stærkt fokus på kvalitet i alle dele af deres drift.

“NetNordic har oplevet en stærk vækst i Finland i de seneste år, og vi er glade for at fordoble antallet af ansatte i landet. Som en førende pan-nordisk serviceudbyder er Finland et nøglemarked for os. Fiarone er et godt match, baseret på deres kompetencer og ekspertniveau inden for sikkerhedsområdet. De har udviklet førende services, og kundeporteføljen er bemærkelsesværdig stærk.

I NetNordic lægger vi stor vægt på den kulturelle dimension, og vi ser et stærkt match med Fiarone, herunder vores fortsatte vækstambitioner. Fiarone har et imponerende niveau af kompetencer og har gennem årene bevist, at de kan betjene krævende kunder med højeste kvalitet. Vi ser frem til at bidrage til den fortsatte udvikling både i Finland og Norden”, siger Jarl Øverby – CEO i NetNordic Group.

”NetNordic har en stærk position i Norden. Vi er blevet kontaktet af mange interesserede, men vi har ventet på den rigtige. Vi sigter efter at accelerere vores udvikling i Finland og Norden, og NetNordic er et perfekt match for os. Vi tror meget på det, vi har opbygget siden 2010, og ser at vi kan kombinere vores styrker for at udvikle os og opnå markedsandele hurtigere.

NetNordic Group har opkøbt Fiarone Oy

Vi vil fortsætte med at udvikle vores kompetencer som den førende udbyder af sikkerhedsløsninger i Finland, og med NetNordic som løftestang vil vi ekspandere betydeligt hurtigere i Norden. Efterspørgslen er stor, og sammen med NetNordic har vi mere kapacitet til at bane vejen for en sund vækst til succes for vores kunder og medarbejdere”, siger Markus Alkio – CEO Fiarone.

Med dette opkøb øger NetNordic sin position på det finske marked og styrker koncernens kompetencer i Norden.

Fiarone har 32 ansatte, beliggende i Turku og Espoo, Finland. Estimeret omsætning for 2021 er EUR 2,1 mio. Aktionærerne i Fiarone geninvesterer i NetNordic og vil fortsat fokusere på at udvikle forretningen i Finland og Norden.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>