NetNordic køber Radpoint

NetNordic og Radpoint går sammen – og skaber en ledende nordisk aktør indenfor netværk, IT-sikkerhed og smarte datacentre.

NetNordic køber Radpoint, en veletableret aktør indenfor cybersikkerhed og smarte datacentre i Sverige.

Med Radpoint får vi adgang til en virksomhed i kraftig vækst med en stærk leverance kapacitet. Radpoint passer perfekt ind i vores kultur og portefølje og med deres engagement og fokus på teknologi skaber vi en fælles og klar værdi for kunden, i tråd med vores ambiton om at tage en ledende position i Norden, udtaler Jarl Øverby, CEO NetNordic Group.

Radpoint har 40 medarbejdere og er repræsenteret i Stockholm, Göteborg, Jönköping og Umeå. De er specialister i cybersikkerhed og er kommet langt i deres samlede tilbud ved at udvikle, levere, drive og administrere tjenester med den bedste funktionalitet, kvalitet og tilgængelighed for kritiske erhvervskunder. NetNordic har haft en ambition om at udvide sin løsning- og serviceportefølje og har derfor fulgt Radpoint tæt over en periode.

– Vi arbejder løbende på at styrke vores tilbud og skabe værdi for vores kunder. Derfor betragter jeg denne erhvervelse som et naturligt skridt i vores ambition om at vokse og tilbyde de bedste løsninger inden for sikkerhed og netværk, især da det er et område, der vokser hurtigt på det svenske marked. Radpoint vil være en integreret del af NetNordic i denne nye opsætning, siger Joakim Harging, CEO for NetNordic Communication AB.

Cyber-sikkerhed er et nødvendigt element for at sikre en fortsat vellykket digitalisering. I mange virksomheder er cybersikkerhed derfor en vigtig del i risikovurdering og risikoreduktion og forventes også at have stor betydning på ledelsesniveau i alle større virksomheder. NetNordic vil sammen med Radpoint få øget kapacitet til serviceudvikling samt sikkerhedstilførselskapacitet og dermed styrke vores position for både vores kunder og leverandører.

– Nu hvor Radpoint bliver en central del af NetNordic ser vi store muligheder i at tage de næste skridt i udviklingen på den nordiske platform. I det nye selskab vil vi bevare Radpoints kerneværdier med fokus på de valgte innovations teknologier, som vi er bedst til og dermed sikrer kvalitet i vores kundeleverancer, siger Fredrik Hökegård, administrerende direktør i Radpoint.

Alle interessenter i Radpoint investerer i forbindelse med erhvervelsen i NetNordic og bidrager til virksomhedens fortsatte succes.