NetNordic SOC er ISO 27001 certificeret
Hjem sikkerhed NetNordic SOC-service er ISO 27001 certificeret

NetNordic SOC-service er ISO 27001 certificeret

Af Redaktionen

NetNordic SOC er nu ISO 27001 certificeret

Vi er stolte og glade over at kunne meddele, at vores NetNordic SOC-service (Security Operation Center) er blevet tildelt certificeringen ISO/IEC 27001:2013.

ISO/IEC 27001 er en international anerkendt standard inden for branchen, og lever op til alle de krav, som et informationssikkerheds-styringssystem (ISMS) behøver.

Dette anerkendte certifikat viser, at NetNordic SOC korrekt kan administrere kundens infrastruktur og sikkerheden omkring virksomhedens aktiver, såsom finansiel information, intellektuel ejendomsret, medarbejderoplysninger, sikkerhedsprocesser og anden teknologi, der er afgørende for beskyttelse af data og/eller information fra betroet tredjepart.

NetNordic SOC er ISO 27001 certificeret

“NetNordic SOC er en ISO 27001 certificeret pan-nordisk sikkerhedsservice, som hjælper førende nordiske kunder med at sikre og beskytte deres infrastruktur mod cybertrusler og udføre real-time respons og alarmering i et stigende krævende eksternt miljø”, siger Jarl Øverby, administrerende direktør i NetNordic Group.

NetNordic SOC tilbyder virksomheder sikkerhed på første klasse!

Den ISO 27001 certificerede SOC-service er en omfattende cybersikkerheds-overvågning. Servicen leverer en real-time alarmering på misbrug af informationssikkerhedssystemer, databrud og datalæk, samt opdager og reagerer på forskellige anomalier, Indicators-of-Compromise (IoC) og forventede cybertrusler.

NetNordic SOC-servicen integreres problemfrit med ethvert IT-miljø og er en All-in-One sikkerhedsservice, der arbejder 24/7/365, for at sikre sikkerheden gennem hele organisationen på alle tider af døgnet.

“Sikkerhed står øverst i vores strategi, og kompleksiteten der ligger i at drive en egen SOC-service kræver mange og tidskrævende processer, systemer og ressourcer på allerhøjeste niveau. Vi er klar til at tage en førende rolle på det nordiske marked for sikkerhedsservices og indgå i stærke partnerskaber med kunder der vil beskytte deres missionskritiske infrastruktur. Erhvervelsen af denne ISO 27001-certificering er en naturlig milepæl i denne ambition”, slutter Jarl Øverby, administrerende direktør i NetNordic Group.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>