Nilfisk vælger GTT til global managed SD-WAN
Hjem Nyheder Nilfisk vælger GTT til global managed SD-WAN

Nilfisk vælger GTT til global managed SD-WAN

Af Redaktionen

GTT Communications, den førende globale cloudnetværksleverandør til multinationale kunder, meddeler i dag, at danske Nilfisk, der er global leverandør af professionelle rengøringsløsninger.

Nilfisk vælger GTT til global managed SD-WAN 2Som sælges i mere end 100 lande, har valgt GTT til at administrere sit globale netværk og implementere en SD-WAN-tjeneste.

“Nilfisk er forpligtet til at betjene kundernes behov gennem innovation og en bedst i klassen kundeoplevelse,” fortæller Steen Andersen, Head of CIO for Office og Core IT hos Nilfisk og fortsætter: “I takt med at vi migrerer et stigende antal af vores missionskritiske applikationer op i skyen og implementerer loT, har vi behov for en agil kommunikationsplatform til vores behov inden for cloud og legacy infrastruktur. GTT er en partner, som kan understøtte vores krav til et cloudnetværk, da kombinationen af virksomhedens store erfaring med at administrere netværk kombineret med deres fremtidssikrede, softwaredefinerede netværk, der giver den sikkerhed, fleksibilitet og skalerbarhed, vi har brug for.”

GTT vil distribuere sin SD-WAN-tjeneste på tværs af de 120 sites, som Nilfisk på globalt plan opererer med. GTT SD-WAN-tjenesten styrer intelligent trafik ved aktivt at dirigere den til de mest effektive netværksruter til og fra applikationer, der ligger i skyen eller datacenteret. Den dynamiske netværksfunktion resulterer i en agil, effektiv og robust kommunikationsinfrastruktur, der muliggør innovation og forbedrer kundeoplevelsen.

GTT leverer også omfattende sikkerhed på tværs af Nilfisks globale netværk, herunder contentfiltrering og regionale firewalls i Europa, Nordamerika og Asien. GTT’s styring og vedligeholdelse af netværket gør det muligt for Nilfisk at fokusere på sin kerneforretning.

“GTT omdefinerer global kommunikation, så vi kan betjene kunder som Nilfisk, der bygger deres fremtid i skyen,” fortæller Rick Calder, president og CEO i GTT. “Vi hjælper vores kunder med at forbinde folk på tværs af deres organisationer, rundt om i verden og til alle applikationer i skyen.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>