NNIT er blevet Veeva Premiere Services Partner

NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, annoncerer, at de er blevet en af de første Veeva Premiere Services Partner indenfor Development Cloud.

NNIT er blevet Veeva Premiere Services Partner 1Statussen som Premiere Services Partner er den højeste partneranerkendelse, man kan få hos Veeva. Veeva er en førende virksomhed indenfor cloud-baseret software til den globale life sciences industri.

Udnævnelsen som Premiere Services Partner skyldes NNIT’s omfattende kundereferencer og dedikerede services indenfor Veeva. Et af kravene for at blive Premiere Services Partner er, at der demonstreres vellykkede kundeengagementer indenfor de seneste 18 måneder i Vault RIM, Vault Clinical og Vault Quality suites. NNIT har understøttet flere end 20 kundeengagementer i den globale life sciences industri.

Rasmus Koch Nelund, CVP, Global Life Sciences Advisory and Delivery hos NNIT, siger:

“Den nye partnerstatus vil give vores kunder tillid til, at vi i endnu højere grad kan støtte dem, og det understreger vores succesfulde historik og stærke partnerskab med Veeva. Tak til alle de kunder, som har vist os tillid i implementeringen af Veeva Development Cloud, samt til vores kollegaer i Valiance og Veeva for deres ekstraordinære støtte.”

NNIT og Veeva har været partnere i mere end to år. NNIT har over 60 certificerede Veeva-konsulenter og driver et fælleskab med mere end 100 konsulenter. NNIT har oprettet ‘NNIT Veeva Powerhouse’ som et full-service Veeva-tilbud til kunderne.

NNIT A/S er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning. NNIT A/S leverer en bred vifte af it-services og -løsninger til kunder inden for kundegrupperne public, enterprise og finans i Danmark samt inden for life sciences-sektoren i Danmark og internationalt. NNIT A/S har flere end 3.200 medarbejdere globalt.