NNIT gør det igen – NNIT opnår guld i certificering af datacenter

NNIT A/S meddeler at have opnået en vigtig certificering af Data Center II i Ejby.

NNIT gør det igen – NNIT opnår guld i certificering af datacenter 1Det er anden gang på mindre end et år, at den førende leverandør af it-services og konsulentydelser opnår fuld certificering på et af sine datacentre.

Med denne såkaldte tier III-certificering af driften kulminerer en årelang proces, som har handlet om at få dokumenteret, at design, anlæg og arbejdsgange for de mennesker, der arbejder på datacenteret, ligger i absolut topklasse.

Ifølge UptimeInstitute, det internationalt anerkendte certificeringsorgan, som står bag certificeringen, tegner menneskelige fejl sig for mere end 70 % af de utilsigtede hændelser, der finder sted i datacentre.

Derfor er denne seneste del relateret til driften ekstrem vigtig for en kvalitetsleverandør som NNIT, der leverer it-rygraden til en lang række af landets største virksomheder og vigtigste institutioner. Ricco Larsen, Senior Vice President, NNIT A/S forklarer:

“En certificering som denne er et vigtigt kvalitets- og sikkerhedsstempel, for den handler om mennesker og vores måde at arbejde på. I sidste ende udspringer alt digitalt liv af et datacenter, og nu kan vi dokumentere, at vores lever op til markedets allerhøjeste standarder.”

Datacenteret i Ejby har tidligere opnået den sjældne og prestigefyldte certificering for henholdsvis “design” og ”anlæg”, som altså nu følges af drift.

NNIT har fået den fulde certificering af datacenteret gennem Uptime Institute, et internationalt anerkendt og uafhængigt rådgivningsorgan.

Ricco Larsen fortsætter:

”NNIT kan nu tilbyde sine kunder adgang til tre topmoderne datacentre med Tier III certificeringer, vi er den eneste leverandør i Danmark med en komplet certificering af alle vores datacentre.”