NNIT køber amerikansk gazelle-virksomhed for at sætte turbo på it-ydelser
Hjem NNIT NNIT køber amerikansk gazelle-virksomhed for at sætte turbo på it-ydelser

NNIT køber amerikansk gazelle-virksomhed for at sætte turbo på it-ydelser

Af Redaktionen

NNIT A/S meddeler, at man har købt Valiance Partners, LLC (Valiance Partners).

NNIT køber amerikansk gazelle-virksomhed for at sætte turbo på it-ydelser 2Købet vil løfte NNIT’s vækst og styrke selskabets position som ledende leverandør af it-ydelser til den globale life sciences-industri. Valiance Partners, hvis hovedkontor ligger i New Jersey tæt på NNIT’s USA-kontor, anerkendes som en af de stærkeste leverandører af migrationsydelser til de hurtigt voksende Software-as-a-Service-(SaaS)-platforme til især medicinalselskaber.

Gennem de seneste tre år er Valiance Partners vokset med mere end 40 % årligt og arbejder med mange af de største medicinalselskaber i Nordamerika, Europa og Japan.
De to selskaber har allerede samarbejdet på adskillige projekter og passer godt sammen, forklarer Per Kogut, administrerende direktør, NNIT:

”Valiance Partners udgør et perfekt strategisk og kulturelt match, og jeg er meget glad for at kunne byde denne gazelle-virksomhed velkommen til NNIT. De kommer med tung erfaring og har leveret migrationsydelser til nogle af verdens mest succesfulde medicinalfirmaer. Vi får styrket vores fælles vækstpotentiale, og opkøbet løfter NNIT som global it-leverandør til den internationale life sciences-industri.”

Efterspørgslen på migrationsydelser er steget markant gennem de seneste par år, i takt med at flere og flere life sciences-selskaber implementerer cloud-baserede platforme for at samle og integrere data samt transformere forretningsprocesser.

”Vi er meget glade for at blive en del af NNIT-gruppens vej mod øget vækst,” siger Richard Higger, medstifter og administrerende direktør i Valiance Partners. ”Med NNIT’s tunge erfaring inden for life sciences ser vi en mulighed for at udvide vores succesfulde forretningsmodel til adskillige andre markeder. Vi har allerede samarbejdet på adskillige projekter og ved, at vi passer godt sammen.”

Valiance Partners – som hører til de hurtigst-voksende selskaber i USA – har succesfuldt gennemført mere end 500 migrationer for flere end 100 kunder, inklusiv mange af verdens ledende medicinal-, medico- og biotekselskaber.

En af de vigtigste platforme, som Valiance Partners’ software supporterer, er Veeva Vault, der er et samlet udvalg af applikationer til klinisk, regulatorisk og kvalitetsarbejde, som gør virksomhederne i stand til at højne effektiviteten og leve op til myndighedernes krav gennem produkternes samlede livscyklus.

Valiance Parters har flere end 60 medarbejdere på kontorerne i New Jersey, USA, og Dublin i Irland. For fortsat at kunne fokusere på stærk vækst vil Valiance Partners fortsætte som et selvstændigt selskab under navnet “Valiance Partners – an NNIT Group Company”.
Efter opkøbet vil Valiance Partners, LLC fortsætte den nuværende forretning og arbejde tæt sammen med NNIT for at realisere synergier på tværs af salgsafdelingerne.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>