NNIT underskriver sin største Veeva-aftale til dato

NNIT underskrev fornyligt sin hidtil største Veeva-aftale med en international top-10 life sciences-virksomhed.

NNIT underskriver sin største Veeva-aftale til dato 1Aftalen andrager et stort tocifret millionbeløb (DKK). Den fireårige kontrakt omhandler en Veeva RIM-løsning der skal leveres i et samarbejde mellem NNIT og Valiance, som er en del af NNIT-gruppen.

Veeva-ydelser er en integreret del af NNITs ti ”Winning Solutions” strategi, og den fornyligt indgåede kontrakt inkluderer blandt andet ydelser indenfor området NNIT Veeva Powerhouse.

Lignende ydelser bliver lige nu implementeret hos adskillige andre top-25 life sciences-kunder.

”Med Veeva Regulatory Information Management-kontrakten (RIM) ekspanderer vi vores fodaftryk signifikant. Dette er endnu et bevis på, at vores partnerskab med Veeva er fremragende,” udtaler Flemming Kjøller, Corporate Vice President i Life Sciences Global Sales hos NNIT. ”Vores stærke account team, vores fremragende track record og vores life science-DNA muligjorde tildelingen af kontrakten,” fortsætter Flemming Kjøller.

NNIT Veeva Powerhouse-rejsen fortsætter

Med en årlig vækst på +200% siden det første formaliserede partnerskab med Veeva i 2018, har NNIT oplevet en kraftig stigning i efterspørgslen på NNIT Veeva Powerhouse-ydelser til den internationale life sciences-industri.

”Vi har siden begyndelsen af vores partnerskab med Veeva set et stærkt match. Vi deler de samme vækstambitioner, og den viden og ekspertise som vi i fælleskab bringer til markedet, stemmer i høj grad overens med vores kunders behov og forventninger. Vi forventer at se en fortsat stærk efterspørgsel på NNIT Veeva Powerhouse-ydelser de kommende år,” konkluderer Flemming Kjøller.

I juli 2020 blev NNIT udnævnt som en af de første Premiere Services Partners indenfor Veeva Development Cloud, som er den højeste partnerakkreditering man kan modtage hos Veeva.