Nokia leverer telefonen til længeventet James Bond film
Hjem Nye Produkter Nokia leverer telefonen til længeventet James Bond film

Nokia leverer telefonen til længeventet James Bond film

Af Redaktionen

De eneste gadgets, du nogensinde vil få brug for – Nokia-telefoner fra HMD Global gennemgår deres hårdeste test i No Time To Die.

De nordisk designede Nokia XR20 og den ikoniske Nokia 3310 lever op til kravene fra verdens mest krævende kunder –MI5’s 00-agenter – i den 25. James Bond-film, No Time To Die, der udkommer i biografer verden over fra d. 30. september 2021.

Nokia leverer telefonen til længeventet James Bond filmNokia-telefoner er bygget til at klare alle dagens udfordringer, takket være deres kvalitetskonstruktion, rettidige udsendelse af sikkerhedsopdateringer og Android-opgraderinger, hvilket gør dem til den perfekte telefon, selv for en 00-agent. Den nye XR20 med 5G-tilslutning er hårdfør, robust og bygget til at modstå tæsk , og den optræder blandt andet i en aktuel Bond-inspireret tv-reklame med den britiske skuespillerinde Lashana Lynch, hvis rolle er 00-agenten Nomi i No Time To Die.

“Nu til dags har vi alle sammen den ultimative gadget i vores lommer. Det er utroligt, hvad smartphones kan gøre nu om dage,” siger skuespiller Lashana Lynch.

Nokia XR20 kan overleve skoldhede temperaturer op til 55 grader eller på iskolde bjergtoppe med minus 20 grader. Den kan endda overleve at blive tabt fra en højde på 1.8 meter, samt forblive under vand i op til en time. Månedlige sikkerhedsopdateringer i fire år og op til tre års softwareopgraderinger fremtidssikrer Nokia XR20, der er bygget til at holde til mange års brug. Med en batterilevetid på op til to dage kan den også stå distancen på bare en enkelt opladning. En Nokia-telefon er den eneste gadget, du nogensinde vil få brug for.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>