Nordic Gaming Heavy Metal: Danmarks første XXL gamer stol
Hjem Nyheder Nordic Gaming Heavy Metal: Danmarks første XXL gamer stol

Nordic Gaming Heavy Metal: Danmarks første XXL gamer stol

Af Redaktionen

Det gør den til et oplagt valg for gameren, der har udfordringer med de øvrige gamer stole på det nordiske marked.

Nordic Gaming Heavy Metal: Danmarks første XXL gamer stol 1

Nordic Gaming Heavy Metal er med en bæreevne på op til 200 kg udviklet specifikt til store mennesker.

Samtidig ønsker en gamer stol, der placerer sig i den absolutte top af high-end markedet, når det kommer til kvalitet.

Designet er råt og udstråler 100% gaming, og så giver Nordic Gaming Heavy Metal faktisk utrolig god komfort til gamere, der uden problemer holder sig under den maksimale bæreevne på 200 kg.

“Nordic Gaming Heavy Metal er vores absolutte topmodel i Nordic Gaming-serien, og vi har forsøgt at bringe noget helt nyt til et marked, der bugner af forskellige producenter, brands og modeller med minimale forskelle. Kvaliteten, konstruktionen og bæreevnen på Nordic Gaming Heavy Metal er unik for det nordiske marked, og derfor forventer vi, at gamere i alle størrelser kommer til at tage godt imod den nye serie.”
– Daniel Buttenschøn, product manager Nordic og Nordic Gaming hos DCS ApS.

Den gængse bæreevne på øvrige gamer stole på markedet ligger på 120 kg eller 150 kg på enkelte modeller, hvilket vil sige, at Nordic Gaming Heavy Metal med afstand er den gamer stol på det nordiske marked, der kan klare det største pres – time efter time, sejr på sejr.

Features:

  • Ekstra meget polstring
  • Bæreevne op til 200 kg
  • Justérbar og aftagelig nakke- og lændepude
  • Klasse 4 gaslift
  • Justérbart armlæn i fire retninger
  • Justérbar højde, sæde og ryglæn
  • Vejledende udsalgspris: 1.999,-

En del af en større satsning
I starten af 2018 lancerede DCS ApS, dansk IT-distributør som står bag Nordic Gaming Heavy Metal, de første gamer stole i Nordic og Nordic Gaming serien og har siden da udviddet sortimentet til 8 forskellige serier, der dækker alt fra high-end, over mid-range til entry-level. Nordic Gaming Heavy Metal og sammen med Nordic Gaming Little Warrior de to seneste tilføjelser til sortimentet.

Nordic og Nordic Gaming
De to brands udgør tilsammen et komplet sortiment af gamer stole, der dækker alle behov og henvender sig til forskellige segmenter. Alt fra børn, medarbejdere på kontorer, personer op til 200 kg, eSport-atleter, gamere i alle aldre og mange flere kan alle finde en stol, som lever op til deres specifikke behov og ønsker til design.
Udover et nordisk design, er de to brands kendetegnet ved en klar rød tråd gennem alle serier, der sikrer en konsekvent sammenhæng mellem pris og kvalitet, hele vejen fra high-end til entry-level.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>