Nu bliver SkiStars familieuger endnu bedre for børn– ud over gratis skiskole og skileje er mad også en del af tilbuddet

Valles vinteruger på SkiStars skisportssteder har gennem årene gjort det nemmere for tusindvis af børn at stå på ski, da der i løbet af vinterugerne tilbydes gratis skiskole, skileje og SkiPass til børn t.o.m. 6 år.

Nu bliver SkiStars familieuger endnu bedre for børn– ud over gratis skiskole og skileje er mad også en del af tilbuddet 1Nu bliver familieugerne endnu bedre, da mad også kommer til at være en del af tilbuddet til børnene. I løbet af Valles forårsvinteruger, uge 13 og 14, i Sälen, Vemdalen, Åre, Trysil og Hemsedal står Valle klar og byder på et spækket ugeprogram med masser af herlige aktiviteter, hvor alle børn kan få chancen for at møde Valle, stå på ski, se sjove shows og nyde forårssolen.

-Vores familieuger med snemanden Valle i spidsen har i mange år været meget populære, og det føles rigtig godt at kunne gøre dem endnu mere attraktive for småbørnsfamilierne. Valle tilbyder alle børn frokost og aftensmad i hele ferien på de restauranter, vi samarbejder med, siger Linda Morell, PR Chef hos SkiStar.

I løbet af Valles forårsvinteruger er der gratis* Valles skiskole for børn mellem 3 og 9 år. Børnene lærer at blive trygge og sikre skiløbere sammen med snemanden Valle og Valles bedste venner, skiinstruktørerne. Ud over at svinge, bremse og lære at køre i lift møder børnene nye venner, og med Valles løberegler lærer de at stå på ski trygt og sikkert på bakkerne.

-Ud over at forårsvinterugerne byder på lange, lyse skidage, så er der også masser af aktiviteter. Ugeprogrammerne er lavet, så de passer til de alleryngste børn, og oplevelser som Valles show, hvor læring er den røde tråd, er et vigtigt indslag under skiferien, slutter Linda af.

*Gratis frokost og aftensmad samt drikkevarer (mælk/vand) til alle børn t.o.m. 6 år gælder med mindst én betalende voksen. For at kunne benytte tilbuddet om gratis skiskole og skileje skal du købe mindst ét voksen-SkiPass til 4 dage eller mere i samme bestilling.