Nu får den første Nokia-telefon Android 11

Den fremtidssikrede Nokia 8.3 5G er den første Nokia-telefon af mange til at modtage den seneste Android-version.

Nu får den første Nokia-telefon Android 11
Nokia 8.3 5G

I dag modtager Nokia 8.3 5G som den første Nokia-telefon Android 11.

Udrulningen sker gradvist globalt, men Norden, herunder Danmark, er et af de første lande, som modtager opdateringen.

HMD Global, producenten af den moderne Nokia-smartphone, er en af de eneste producenter, som lover opdateringer til enheder fordelt inden for alle prisklasser i op til tre år. Da Nokia 8.3 5G blev udgivet, skete det med lovning på sikkerhedsopdateringer i tre år og styresystemsopdateringer i to år. Det sikrer, at ejerne af Nokia-telefoner forbliver beskyttede, sikre og up to date med de seneste Android-funktioner.

”At bringe det nyeste operativsystem til en smartphone-portefølje er på ingen måde en let bedrift; Det er en indviklet proces, der involverer et væld af partnere og en lang række tests. Jeg er begejstret for mit teams dedikation til at bringe det nyeste indenfor Android OS-innovation til vores Nokia-smartphone-kunder. Vi vil sikre, at Nokia-brugere har en sikker og god smartphone-oplevelse, siger Juho Sarvikas, produktchef hos HMD Global, og tilføjer:

”Uanset om du kigger på en elbil eller en Nokia-smartphone, er det vigtigt at forstå den store betydning af softwareopdateringer for at sikre, at dit produkt fungerer optimalt; Jeg er stolt over at sige, at vi er en af de virksomheder, der gør netop det. Det gør vi uanset prispunktet, og Nokia 8.3 5G er bare starten på vores Android 11-opgraderingsrejse.”

Nye funktioner
Nokia-smartphones har bevist at være hurtigst og grundigt med at opdatere sine enheder med sikkerheds- og styresystemsopdateringer. Nokia-smartphones er bygget til at holde, til at være driftssikre og til at være sikre, alt imens brugere vil opleve den bedste Android-oplevelse uden irritation fra ”bloatware,” forudinstallerede og ofte unødvendige apps, som sløver smartphonen.

Counterpoint Research viser, at 98 procent af alle Android smartphones stadig byder på forsinkede softwareopdateringer – hvis da de overhovedet opdateres. Dette står i skarp kontrast til HMD Globals forpligtigelse i forbindelse med Nokia-smartphones.

Nu får den første Nokia-telefon Android 11 – Opdatering kan hentes til Nokia 8.3 5G fra i dagMed Android 11 vil Nokia-smartphones, startende med Nokia 8.3 5G, få nye funktioner såsom:

  • Administrer dine samtaler: Hold kontakten med dem, der betyder noget, ved at styre samtaler på tværs af flere messaging-apps på ét sted på din Nokia-smartphone. Alle besked-apps samles i en boble, som altid let kan tilgås, uanset hvilken app du befinder dig i.
  • “Hej Google, vis mig min dag”: Brug den dedikerede Google Assistent-knap eller bare din stemme til at få et komplet øjebliksbillede af din dag. Når du har brug for at fokusere eller slappe af, kan du bruge de digitale trivselsværktøjer som fokustilstand og sengetidstilstand.
  • Automatisk nulstilling af tilladelser: Nokia-smartphones med Android 11 nulstiller tilladelserne i apps, der ikke er brugt i et stykke tid. Dette holder dine personlige data mere sikre ved kun at give de seneste apps adgang til personlige oplysninger og adgang til funktioner som kameraet, mikrofon eller din telefon billeder.