Nu kan Beoplay E8 Sport forudbestilles hos 3

Med Beoplay E8 Sport sætter Bang & Olufsen helt nye standarder for trådløse sportshøretelefoner, og fra i dag kan de eksklusive in-ear headsets forudbestilles hos teleselskabet 3.

Nu kan Beoplay E8 Sport forudbestilles hos 3 1Kunder hos teleselskabet 3 kan fra i dag forudbestille det nyeste skud på stammen fra Bang & Olufsens populære Beoplay-serie. De trådløse høretelefoner Beoplay E8 Sport forener det danske designklenodies ikoniske æstetik med en suveræn lydoplevelse og maksimal ydeevne, takket være avanceret teknologi som Bluetooth 5.1 og Qualcomm aptX Adaptive.

”Det er vigtigt for os at have et bredt sortiment, hvor der er en fornuftig balance mellem både budgetvenlige løsninger og high-end-produkter fra f.eks. Bang & Olufsen, som er et af de mest eftertragtede brands blandt vores kunder. Derfor er det selvfølgelig også interessant for os, når de går nye veje og som noget nyt målretter sine eksklusive høretelefoner til musikelskeren med en aktiv livsstil. Den beskrivelse passer særdeles godt på vores kunder,” siger David Elsass, direktør for 3’s privatmarked.

Beoplay E8 Sport, som er ergonomisk formede, er både lette, robuste og justerbare. De har touch-funktion, er vandtætte efter IP57-standarden og har et stærkt batteri, som giver op til 7 timers uafbrudt afspilning. Funktionen Transparency Mode gør det muligt at høre verden omkring dig, hvis du fx træner tæt på trafikken, og fire integrerede mikrofoner sikrer god lyd, hvis du er nødt til at tage et telefonopkald under træningen. Og så har de naturligvis den karakteristisk kraftfulde Bang & Olufsen Signature Sound.

Info og priser

Beoplay E8 Sport fås hos 3 i farverne ’Black’ og ’Oxygen Blue’.

Kunder hos 3 kan forudbestille Beoplay E8 Sport med 3Afbetaling over 30 måneder til 92 kr. pr. måned. Kontantpris 2.760 kr.

Beoplay E8 Sport kan forudbestilles online på 3.dk, via 3’s kundeservice og i 3’s butikker over hele landet med forventet levering ultimo august.