Nu kan brugerne netværke til Zoom-begivenheder
Hjem Telekommunikation Nu kan brugerne netværke til Zoom-online begivenheder

Nu kan brugerne netværke til Zoom-online begivenheder

Af Redaktionen

Zoom tager nu nye skridt for at udviske grænserne mellem fysiske og online møder.

En funktion på platformen gør det fremover muligt for deltagere til online begivenheder at netværke med hinanden før, under og efter en event.

  Et af de store trækplastre ved oplæg, workshops og andre faglige begivenheder er muligheden for at netværke og opbygge relationer. Desværre er denne mulighed ofte begrænset ved online begivenheder, og det vil Zoom nu ændre på med den nye netværksfunktion ’Zoom Events’.

“Der sker noget, når vi møder andre mennesker. Vi opbygger vores netværk, vi lærer noget nyt, og vi bliver som regel også inspireret. Det skal også være muligt, når vi mødes online. Derfor er jeg stolt over, at Zoom nu lancerer en netværksfunktion, der skal sikre et højere engagement og fællesskab mellem deltagerne til online begivenheder,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

 Den nye netværksfunktion gør det blandt andet muligt for deltagere at chatte med hinanden én-til-én før, under og efter en event. Værter kan med fordel dele deltagerlisten forud for et event, hvilket kan inspirere deltagerne til på forhånd at forbinde og netværke med begivenhedens øvrige deltagere.

Nu kan brugerne netværke til Zoom-begivenhederFunktionen er også et godt redskab for værter, der under en begivenhed kan monitorere engagementet i form af, hvor mange chats og netværksforbindelser, der bliver oprettet. Det giver også mulighed for efterfølgende at analysere netværksmønstre og implementere forbedringer til fremtidige begivenheder.

Zoom vil de kommende måneder tilføje endnu flere netværksværktøjer, der skal gøre det lettere for deltagere ved online møder og begivenheder at skabe værdifulde netværksforbindelser.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>