Nu kan danskerne flyve direkte fra København og Aalborg med SAS til Sälen og Trysil

Nu bliver det både nemmere og hurtigere at komme til Sveriges og Norges største skisportssteder, Sälen og Trysil, når den nye lufthavn Scandinavian Mountains Airport åbner.

Nu kan danskerne flyve direkte fra København og Aalborg med SAS til Sälen og Trysil 1Adgangen til skiløb i de to lande bliver blandt de bedste i verden med blot 10 minutters transporttid til Sälens nærmest beliggende skiområde Hundfjället, og blot 40 minutter til Trysil fra den nye lufthavn Scandinavian Mountains Airport.SAS flyver direkte fra København og Aalborg til den nye lufthavn fra den 29. december.

– Vi er meget glade for, at lufthavnen nu åbner, og at kan vi kan tage imod de første danske flygæster. Nu bliver det meget nemmere for danskerne at besøge os. Vi får allerede nu besøg af mange danskere på vores skisportssteder, og med den tætte beliggenhed til Sveriges og Norges største skisportssteder, er der stor chance for, at endnu flere danskere vælger at holde skiferie hos os, siger Mathias Lindström, der er salgs-og marketingdirektør hos SkiStar.

Den 29. december åbner SAS flyruterne til den nye Scandinavian Mountains Airport fra København og Aalborg. Ruten fra København til Scandinavian Mountains Airport afgår torsdage og søndage, mens ruten fra Aalborg afgår søndage.

Flyv med SAS fra Aalborg til Scandinavian Mountains Airport (SCR), og bo i Sälen eller Trysil – to af Skandinaviens bedste skisteder med maksimalt 40 minutters transport fra lufthavnen. Pris fra DKK 1782/person. Tilbuddet indeholder: Direkte fly tur-retur, Indkvartering i 7 nætter, SkiPass.

Fakta om Scandinavian Mountains Airport Sälen-Trysil:

● Lufthavnen ligger på grænsen til Norge, og er den første, der er blevet bygget i Sverige i 20 år.

● Den er helt privatejet af 33 virksomheder.

● Terminalerne har fire gates og byder bl.a. på café, taxfree-shop og butik.

● Skal forsyne Sveriges største skiområde, Sälen, og Norges største skisportssted, Trysil, med internationale gæster.

● Transporttiden til det nærmeste skiområde i Sälen er 10 minutter. Transporttiden til Trysil er 40 minutter.