Nu kan du se, om dine digitale dokumenter er underskrevet
Hjem Nyheder Nu kan du se, om dine digitale dokumenter er underskrevet

Nu kan du se, om dine digitale dokumenter er underskrevet

Af Redaktionen

Siden Adobe opfandt pdf’en for 25 år siden, har Adobe løbende forbedret mulighederne for at arbejde i digitale dokumenter.

Nu kan du se, om dine digitale dokumenter er underskrevet 2Visionen har været at forny måden, vi arbejder på, og gøre ens arbejde en lille smule lettere. Dropbox deler denne vision, og siden 2015 har de to virksomheder samarbejdet om at forbedre pdf’en. I dag kan man fx redigere en pdf i Acrobat DC, hvorefter ændringerne automatisk gemmes i Dropbox.

Nu præsenterer de to virksomheder næste skridt i samarbejdet. Med Send for Signature gennem Adobe Sign kan brugere af Dropbox nu nemt og hurtigt sende word- og pdf-filer til underskrivelse direkte fra Dropbox – og afsendere kan holde øje med, om modtageren har underskrevet dokumenterne. Funktionen sker som del af en ny lancering af Dropbox Extensions.

Sådan fungerer Send for Signature med Adobe Sign:
• Vælg en word eller pdf-fil i din Dropbox-mappe, som du gerne vil have underskrevet.
• Klik på mappen ’Åbn med’ og vælg Adobe Sign under kategorien ’Send til signatur’.
• Indtast underskriverens/modtagerens e-mail-adresse. Du kan også tilpasse en række indstillinger, fx adgangskodebeskyttelse og påmindelser.
• Tilføj med et enkelt klik flere signaturfelter, der angiver, hvor du har brug for en underskrift. Dette er drevet af Adobe Sensei, Adobes teknologi for maskinlæring og kunstig intelligens, der automatisk opdager, hvor felterne er nødvendige og indsætter dem for dig.
• Spor meddelelser i realtid og få besked om, hvor dokumentet er i underskriftsprocessen, fx om dokumentet er blevet åbnet og underskrevet. Alle underskrevne dokumenter tilføjes automatisk til afsenderens Dropbox-mappe.
• Modtagere kan underskrive dokumenter fra enhver enhed.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>