Nu kan GoRunner købes hos 3

Fra i dag kan den danske opstartsvirksomhed GoRunners populære el-løbehjul GoRunner Connect 8,5 købes hos teleselskabet 3, der som den eneste forhandler herhjemme kan tilbyde løbehjulet med rentefri afbetaling.

Nu kan GoRunner købes hos 3 1
David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3

Det nye samarbejde med GoRunner markerer et fortsat strategisk fokus på eksklusivt tilbehør til 3’s kunder.

De elektriske løbehjul har ikke været til at overse i bybilledet de seneste år, og det er ikke kun herhjemme. Løbehjulene skriver sig nemlig ind i en større global trend om mikromobilitet, hvor nye eldrevne transportmidler skal gøre det nemmere, billigere og grønnere at bevæge sig rundt i verdens storbyer, som stadig flere mennesker søger til.

En af aktørerne på markedet er danske GoRunner, der sidste år blev stiftet af to unge iværksættere fra Køge. GoRunner sælger el-løbehjul og tilbehør, og fra i dag kan modellen GoRunner Connect 8,5 købes i alle kanaler hos teleselskabet 3. 3 bliver samtidig den eneste forhandler, der gør det muligt at købe det populære løbehjul med rentefri afbetaling.

Nu kan GoRunner købes hos 3 2”Vores kunder er kendt for at være nysgerrige på ny teknologi og begejstrede for gadgets, så vi har glædet os til at kunne præsentere dem for en hel ny type eksklusivt tilbehør, der forener det nørdede med det praktiske. Samtidig er GoRunner en virksomhed af en kaliber, som vi gerne vil støtte op om. En virksomhed skabt af driftige ildsjæle, som går efter at gøre tingene lidt bedre end deres konkurrenter. Det kan man blandt andet se på løbehjulets features som app-integration, fartpilot, stødabsorberende hjul og styr og meget andet,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

GoRunner Connect 8,5 er udstyret med en 350W elmotor og kan køre op til 20 km/t på sine punkterfrie hjul. Batteriet lader op på tre timer og kan køre 20 km på en fuld opladning.

Løbehjulet vejer bare 15 kg og kan foldes sammen, så det er nemt at tage med sig, og så opfylder det naturligvis alle danske lovkrav til e-løbehjul. GoRunner Connect 8,5 kan kobles til GoRunners app, der giver overblik over bl.a. batteristatus og antal kørte kilometer, og som gør det muligt at låse løbehjulet.