Nu kommer den hårdføre Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition til Danmark

Galaxy XCover-serien er Samsungs hårdføre telefoner, der egner sig godt til særlige arbejdsforhold.

Nu kommer den hårdføre Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition til Danmark 1XCover 4S er en robust mobil med stor HD-skærm, funktionelt tyndt design, som er behagelig at holde om, og fysiske knapper, der kan bruges selv med handsker på. Den er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den kan anvendes 1,5 meter under vand i 30 minutter. Desuden er den certificeret i henhold til US Military Standard MIL-STD 810G, som beskriver stødmodstand og holdbarhed i forskellige temperaturer, vejr og vind. XCover 4S er en opgradering fra den tidligere XCover 4 model og kommer med en hurtigere processor, et skarpere kamera og større hukommelseskapacitet.

Galaxy XCover 4S kommer i Enterprise Edition, hvilket indebærer, at den er særligt tilpasset visse virksomheder med behov for høj sikkerhed og enhedshåndtering. Blandt andet gennem fire års kontinuerlige sikkerhedsopdateringer[1], Knox Configure samt E-FOTA on MDM[2].

– Med kombinationen af ydeevne, hårdførhed og smarte funktioner til virksomheder skiller XCover 4S sig ud, når det kommer til alsidige og fleksible arbejdstelefoner i visse hårde arbejdsmiljøer. Den har endda udskifteligt batteri til lange arbejdsdage, hvilket betyder, at man kan sætte et opladt batteri i når som helst, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Høj sikkerhed og nem anvendelse

Samsungs sikkerhedsplatform Knox garanterer høj sikkerhed og i kombination med fire års løbende og omfattende sikkerhedsopdateringer og de seneste softwareopdateringer til Samsung Knox holdes virksomhedens data sikre. Samsungs Knox fik flest ”Strong Ratings,” da Gartner sammenlignede mobile sikkerhedsplatforme i maj 2019[3]. XCover 4S er også udstyret med NFC.

Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition har en anbefalet pris på 2299 DKK.