Nu lander Galaxy S10, S10+ og S10e i butikkerne
Hjem LeverandørSamsung Nu lander Galaxy S10, S10+ og S10e i butikkerne

Nu lander Galaxy S10, S10+ og S10e i butikkerne

Af Redaktionen

I forbindelse med at Samsung fejrer tiåret for den første Galaxy-telefon, blev Galaxy S10, S10 + og S10e præsenteret ved et storslået lanceringsevent i februar.

Nu lander Galaxy S10, S10+ og S10e i butikkerneAlle telefoner i den nye Galaxy S10-serie er udstyret med den nye Dynamic AMOLED-skærm, næste generations kamera og intelligent ydeevne for både batterilevetid og brugeroplevelse.

– Det er utroligt spændende at se tilbage på, hvor hurtigt udviklingen er gået siden vi introducerede vores første Galaxy-telefon. Med Galaxy S10 serien har vi sat en ny standard for, hvad man skal kunne forvente af de bedste mobiltelefoner, hvad enten vi taler om design, ydeevne, kamera eller brugervenlighed, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Skærm med biografoplevelse

Galaxy S10 introducerer den nye Dynamic AMOLED skærm med Infinity-O, hvilket indebærer, at kameraet er skjult i et hul på skærmen, hvilket giver maksimal skærmplads på tværs af telefonen. Den nye skærm har en indbygget ultralyd fingeraftrykssensor for at sikre en mere flydende aktivering af telefonen. For en mere behagelig oplevelse reducerer Dynamic AMOLED-skærmen også blåt lys uden at tilføje filtre. Galaxy S10 og Galaxy S10 + kommer i de nye Prism White og Prism Black farver, og Galaxy S10e er tilgængelig i den unikke Prism Green farve. Galaxy S10+ 512GB og 1TB præsenteres med et helt nyt premium materiale gennem Ceramic Black.

Smart kamera der skyder professionelle billeder

Galaxy S10 har et kamera i prof-klassen med flere linser end tidligere.Ultravidvinkellinsen giver 123 graders synsfelt, der efterligner det menneskelige øje, og er perfekt til episke landskabsbilleder. Optag HDR10+ videoer med den nye videostabilisator for at give en mere rolig videooplevelse. Den nye stabilisator kombinerer optiske og digitale teknikker.

Takket være mulighederne med Live Focus kan selfies også få bedre dybdeskarphed. Med den opgraderede Artistic Live Focus udvides mulighederne, og du kan vælge mellem tre forskellige dybdeeffekter for at gøre billederne mere unikke.

Galaxy S10 har også et mere intelligent kamera, som kan genkende op til 30 scener og optimere billedet automatisk, så brugeren får professionelle billeder uden at skulle arbejde i avancerede manuelle indstillinger. Funktionen Shot Suggestion hjælper brugeren med automatiske anbefalinger til billedkompositionen. Super Slow-mo er også forbedret og kan nu filme to gange så lange optagelser.

Kameralinserne i Galaxy S10-serien

  • Galaxy S10 – Tre bagkameralinser: 16 MP ultravinkel (123 grader), 12 MP vidvinkel (77 grader) med Dual Aperture og Dual Pixel samt 12 MP telefoto (45 grader). Et frontkamera: 10MP Dual Pixel.
  • Galaxy S10+ – Tre bagkameralinser: 16 MP ultravidvinkel (123 grader), 12 MP vidvinkel (77 grader) med Dual Aperture og Dual Pixel samt 12 MP telefoto (45 grader). To frontkameraer: 10 MP Dual Pixel og 8 MP Dybde linse.
  • Galaxy S10e – To bagkameralinser: 12 MP vidvinkel (77 grader) med Dual Aperture og Dual Pixel samt 12 MP telefoto (45 grader). Et frontkamera: 10 MP Dual Pixel.

Ud over et større batteri i et mere slankt design er Galaxy S10 også udstyret med et intelligent batteri, der lærer, hvordan brugerens mobilforbrug ser ud, og optimerer apps og funktioner til en endnu bedre batterilevetid. For første gang har en Samsung-telefon også trådløs batterideling. Det betyder, at du med Galaxy S10 kan dele og lade strøm på farten med andre kompatible telefoner, ved blot at sætte enhederne på bagsiden af Galaxy S10.

Galaxy S10, Galaxy S10+ og Galaxy S10e er i handlen i dag fredag den 8. marts 2019. Anbefalede priser er 7.199 DKK for Galaxy S10, 5.999 DKK for Galaxy S10e og 7.999 DKK for S10+ 128 GB, 9.699 DKK for Galaxy S10+ 512GB og 12.699 DKK for 1TB versionen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>