Ny app giver den moderne arbejdsstyrke adgang til arbejds- og mødesteder over hele byen
Hjem Nyheder Ny app giver den moderne arbejdsstyrke adgang til arbejds- og mødesteder over hele byen

Ny app giver den moderne arbejdsstyrke adgang til arbejds- og mødesteder over hele byen

Af Redaktionen

Sp8ces transformerer hotellers og restauranter smukke lokaler, der ikke benyttes i dagtimerne, til en kæde af work clubs, hvor folk kan arbejde, holde små møder og netværke.

Ny app giver den moderne arbejdsstyrke adgang til arbejds- og mødesteder over hele byen 2Sp8ces skaber således en løsning i samarbejde med hoteller og restauranter ud fra en deleøkonomisk model.
Med lanceringen af Sp8ces app er medarbejdere i virksomheder og andre folk med et behov for indimellem at finde et arbejds- eller mødested i byen aldrig længere væk fra en inspirerende og produktiv work club end et par swipes.

“Vi er vildt glade for at kunne tilbyde medarbejderne i virksomhederne og alle selvstændige en nem måde at finde et godt sted at arbejde eller holde et mindre møde, når behovet opstår. Vi ved, at medarbejderne generelt ønsker langt mere fleksibilitet i måden at arbejde på, og ved at tilbyde et netværk af attraktive lokationer, som er dedikeret til arbejdssted, sigter vi på sigt mod at du aldrig skal være mere end 5 minutter væk fra et fedt sted at arbejde, når du bevæger dig rundt i byen” fortæller Niels Meibom, CEO og co-founder i Sp8ces.

Med Sp8ces app kan man hurtigt se alle lokationer, se aktivitetsniveauet i realtid på stedet i forhold til hvor mange arbejder der, samt tjekke ind på stedet. Sp8ces har både en betalt abonnementsmodel, for folk der ofte arbejder ud fra deres lokationer, samt en pay-as-you-work model hvor man kun betaler, når man tjekker ind på en lokation. Da man aktiverer uudnyttede steder ud fra et deleøkonomisk princip kan man tilbyde priser, som er 1/3 af et traditionelt coworking sted.

Bæredygtighed er en væsentlig komponent i Sp8ces konceptet. “Med app’en kan vi nå langt bredere ud, og vores håb er vores service kan være med til at reducere medarbejdernes transportbehov mellem hjem, kontor, og møder rundt om i byen. Derved kan vi ikke kunne hjælpe med at få mere ud af smukke lokaler der allerede findes, men også få sat et positivt aftryk på forurening fra transport”, siger Niels Meibom videre.

Man kan indtil videre finde Sp8ces i København og Århus, hvor man 10 Work Clubs i samarbejde med hoteller og restauranter som Absalon Hotel, Wake Up Århus, Nimb Hotel, Bob Bistro, San Marco Junior og Hotel Østerport. Sp8ces benyttes af såvel medarbejdere fra store og små virksomheder, som iværksættere, selvstændige, startups og studerende.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>