Ny Banking Circle løsning gør det nemt for onlinebutikker at modtage betaling fra Amazon

Banking Circle, innovativ udbyder af finansiel infrastruktur, har forbedret de værktøjer, der er tilgængelige for betalingsvirksomheder i forhold til deres kunder og brugere af online markedspladser.

Ny Banking Circle løsning gør det nemt for onlinebutikker  at modtage betaling fra Amazon 1Betalingsvirksomheder kan nu tilbyde kunderne virtuelle IBAN’er til at indsamle provenuet fra deres online Amazon-butik i USA.

Uanset om en sælger har en USD-konto i deres hjemland, betaler Amazon og de fleste andre online markedspladser i samme valuta som bankkontoens hjemland.

Hvis for eksempel en britisk sælger har en USD-konto, der er baseret i Storbritannien, konverterer Amazon automatisk betalingen til GBP, da kontoen er i Storbritannien. Amazon opkræver typisk 3,9% af transaktionsværdien, når de sender en international betaling og spiser dermed af sælgerens indtjening.

På et tidspunkt, hvor onlinehandlere har brug for al den støtte, de kan få for at bevare rentabiliteten, har Banking Circle løst denne udfordring og givet betalingsvirksomheder en vigtig merværdi for deres kunder.

Ved hjælp af Banking Circle Virtual IBAN tildeles betalingsvirksomhedernes forhandlere amerikanske bankoplysninger, så Amazon kan betale i USD via deres ACH-betalingskorridor (den amerikanske version af SEPA og BACS). Dette gør det muligt for de onlinehandlende at sælge internationalt og tage kontrol over valuta- og betalingsmetoden for deres online-butiksindtægter.

Tilføjelsen af ​​USD til Banking Circle Virtual IBAN forbedrer den service, betalingsvirksomheder kan tilbyde:

  • EU-online markedspladser – Sælgere bliver tildelt en DE IBAN og kan modtage SEPA-overførsler
  • Britiske online markedspladser – Sælgere bliver tildelt en Sort Code og kontonummer og kan modtage BACS, CHAPs og hurtigere betaling
  • Amerikanske online markedspladser – Sælgere får tildelt et ABA-nummer og kontonummer og kan modtage ACH-betalinger (kun Amazon)

Som en multi-valuta, multi-jurisdiktionel bankløsning ophæver Banking Circle Virtual IBAN behovet for at have flere bankforhold og gør det muligt for FX og Payments-virksomheder at give deres kunder deres egne virtuelle IBAN’er. Med fuld gennemsigtighed over transaktionen reduceres betalingsaccept og screeningstid. Banking Circle Virtual IBAN reducerer også sandsynligheden for fejl i behandlingen af ​​betalinger på tværs af grænser. Derudover forbedres afstemning og afviklingstider, hvilket hjælper FX- og betalingsvirksomheder med at forbedre kundeoplevelsen. End-to-end gennemsigtighed reducerer også AML- og KYC-risikoen.