Ny Cat S42-smartphone: Den essentielle arbejdstelefon

Bullit Group, der er den globale licensindehaver af Cat phones lancerer nu Cat S42 – en robust og pålidelig smartphone, der klarer selv de mest ekstreme situationer.

Ny Cat S42-smartphone: Den essentielle arbejdstelefon 1Cat S42 er et essentielt arbejdsværktøj. Telefonen har lang batterilevetid og kommer i et robust og stødsikkert design med en stor, lysstærk skærm, og ligesom sine forgængere kan Cat S42 tåle en grundig rengøring – enten ved at blive nedsænket i, eller skrubbet med, sæbevand eller desinfektionsmiddel. En afgørende hygiejnedetalje til dem, der skal arbejde under alle forhold.

”Brugerne af Cat phones er dem, der har brug for en telefon, de kan stole på – uanset om de arbejder i beredskabstjenesten og skal holde os alle sikre, om de arbejder på et hospital, hvor hygiejne er førsteprioriteten, eller om de arbejder i byggebranchen, hvor der er brug for en telefon, der er kan tåle lidt af hvert. Cat S42 er designet til at være en pålidelig smartphone, som altid fungerer”, fortæller Peter Cunningham, der er vicedirektør for Product Portfolio i Bullitt Group.

Cat S42 kommer med MIL SPEC 810H og en IP68-klassificering, der sikrer, at den kan bruges under de mest ekstreme forhold. Det betyder, at Cat S42 både kan tåle at blive tabt gentagne gange på stål fra helt op til 1,8 meters højde – på alle kanter og hjørner – og er fuldt vandtæt ned til 1,5 meters dybde i op til 35 minutter. Som alle andre Cat phones er den også modstandsdygtig overfor vibrationer, fugt og salttåge og kan klare ekstreme temperaturer.

Den skarpe 5,5” HD+ 18:9-skærm er beskyttet med Corning® Gorilla® Glass 5. Skærmen kan aflæses selv i stærkt sollys, og touchskærmen registrer både våde fingre og handsker.

Pris og tilgængelighed:

Cat S42 kan købes hos nedenstående forhandlere til en vejledende udsalgspris på 1.990 kr.

  • TDC B2B
  • Expert
  • Power
  • Elgiganten
  • Komplett