Ny HR-direktør sætter sig i stolen hos Schneider Electric Danmark
Hjem Schneider Electric Ny HR-direktør sætter sig i stolen hos Schneider Electric Danmark

Ny HR-direktør sætter sig i stolen hos Schneider Electric Danmark

Af Redaktionen

Charlotte Lei Barnewitz er 1. september 2021 tiltrådt stillingen som HR-direktør for Schneider Electric i Danmark og bliver dermed en del af den danske topledelse.

Ny HR-direktør sætter sig i stolen hos Schneider Electric DanmarkCharlotte Lei Barnewitz har været en del af Schneider Electric i 16 år, og hun kommer senest fra en stilling som Senior Human Resources Business Partner i Schneider Electric HQ i Danmark.

Siden 2005 har Charlotte Lei Barnewitz supporteret flere forretningsområder i Schneider Electric-organisationen i forskellige HR-funktioner, blandt andet udvikling, salg og service i både Danmark, Frankrig og de nordiske lande. Hun har en Master i Strategic Management & HR fra Grenoble Business School og en kandidatgrad i sociologi fra Københavns Universitet.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>