Ny innovativ VR teknologi til byggebranchen

Software udbyderen Symetri bliver nordisk forhandler af den prisbelønnede VR platform Twinmotion.

Symetri bliver forhandler af Twinmotion

Twinmotion, udviklet af Abvent, er den mest innovative VR løsning på markedet for CAD brugere indenfor arkitektur & design.

“Abvent er ”first mover” når det gælder innovative billede- og design løsninger til arkitekter & designere og vi ser frem til at kunne tilbyde den bedste VR software til byggebranchen”,

siger Henrik Munk Madsen, Business Area Manager AEC hos Symetri.

Den mest innovative VR platform

Twinmotion er real-time 3D software, der vil ændre måden arkitekter og designere interagerer med deres BIM modeller på. Løsningen er den eneste på markedet, der er i stand til at skabe billeder af høj kvalitet, panoramaer og standard- eller 360º-videoer til fuldt uddybende 3D VR-udforskning. Twinmotion 2019 er designet til arkitekter, ingeniører, byplanlæggere og landskabsarkitekter.

Nem at anvende

En enkel brugergrænseflade og brugervenlige ikoner gør Twinmotion ekstrem nem at anvende – uanset projektets størrelse og kompleksitet, materialerne, brugerens it-viden og deres foretrukne BIM-modeller. Direkte synkronisering med REVIT gør det muligt for brugerne at flytte BIM-modellen til en VR-oplevelse på kun 3 klik.