Ny jordmodstandstang fra Voltcraft
Hjem NYE PRODUKTER Ny jordmodstandstang EMZ-1000 fra Voltcraft

Ny jordmodstandstang EMZ-1000 fra Voltcraft

Af Redaktionen

Fås nu på Conrad Sourcing Platform:

Voltcraft EMZ-1000 muliggør en enkel, hurtig og berøringsfri måling af jordmodstand.

  • Ingen tidskrævende målinger med jordspyd
  • Praktiske funktioner og universelt anvendelig
  • Godt forhold mellem pris og ydelse
Ny jordmodstandstang fra Voltcraft

Giver nøjagtige målinger, har et omfattende udvalg af funktioner og sparer tid under målingsprocessen: Alt det får du med jordmodstandstangen Voltcraft EMZ-1000. Fotokilde: Conrad

Det er både besværligt, dyrt og tidskrævende at måle jordkvaliteten med et jordspyd. En jordmodstandstang er en praktisk løsning, når du ønsker pålidelige måledata – og det er både hurtigt og nemt.

Med jordmodstandstangen EMZ-1000 fra Voltcraft udvider Conrad Sourcing Platform sit sortiment inden for VDE-måleteknologi. ” Et præcist og letbetjent måleinstrument som EMZ-1000 beriger enhver måleinstrumentpar.

Derudover gør den gode pris det endnu mere interessant at anskaffe en jordmodstandsmåler”, udtaler Susanne Storch, produktchef hos Conrad.

Berøringsfri jordmodstandsmåling

Med måletangen Voltcraft EMZ-1000, der består af en spændings- og strømspole, måles modstanden helt enkelt ved, at tangens kæber omslutter ledningen. Denne metode kan bruges til at måle fundamenter og jordstænger på byggepladser samt til at måle i systemer, maskiner, underfordelingssystemer, koblingsskabe eller potentialudligningsskinner. Susanne Storch forklarer endvidere: “EMZ-1000 kan bruges universelt og i en række forskellige brancher: Uanset om det gælder håndværk, elinstallationer eller lynbeskyttelse inden for industrien eller på byggepladsen, kan den nye jordmodstandsmåler fra Voltcraft spare værdifuld arbejdstid og lette arbejdet.”

Omfattende produkttilbud, hvor pris og ydeevne stemmer overens

Voltcraft EMC-1000 har en masse praktiske funktioner, der er med til at give et nemt arbejdsflow:
For god læsbarhed har måleapparatet en selvlysende firecifret LCD-skærm, der samtidig kan vise modstand (0,010-1200 ohm) og vekselstrøm (0,00 mA-20,0 A). Hvis skærmen ikke kan aflæses med det samme, gør Data-Hold-funktionen det muligt at aflæse data senere hen. Porteføljen inkluderer også en datalagringsenhed til 300 målinger, en justerbar alarmfunktion, når grænseværdien overskrides, samt auto-sluk ved inaktivitet. Trods den lave indkøbspris muliggør EMZ-1000 nøjagtige jordmodstandsmålinger. Det gælder for det første ved styring af mikroprocessorer og for det andet gennem en integreret filterteknologi, som effektivt minimerer forstyrrelser i målingerne. Måletængerne er udviklede til sikkerhedsområderne CAT III 300 V og CAT IV 150 V.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>