Ny undersøgelse: Gamerne er ikke tilfredse efter BlizzCon men der er håb
Hjem Undersøgelse Ny undersøgelse: Gamerne er ikke tilfredse efter BlizzCon men der er håb

Ny undersøgelse: Gamerne er ikke tilfredse efter BlizzCon men der er håb

Af Redaktionen

Undersøgelsen er lavet af Compware.dk og Sharkgaming.dk, som har adspurgt 5000 gamere efter BlizzCon, Blandt andet i de mest populære Blizzard spil som WoW, Overwatch, Hearthstone og Diablo 3.

De lavede også undersøgelsen i 2017 og nedenfor kan ses at alle fire Blizzard spil er blevet straffet i forhold til sidste år.

Ny undersøgelse: Gamerne er ikke tilfredse efter BlizzCon men der er håb 2

Ny undersøgelse: Gamerne er ikke tilfredse efter BlizzCon men der er håb

Overwatch er det eneste spil der ligger over gennemsnittet for undersøgelsen, og er i øvrigt det Blizzard spil som folk er mest tilfredse med. Den nye expansion til WoW: ”Battle for Azeroth” skuffer mest og ligger nederst.
I undersøgelsen blev der også spurgt efter hvad folk synes om Blizzard som spiludvikler, hvor undersøgelsen er delt op baseret på hvad folk i de fire forskellige spil har svaret.

Igen er dem der spiller Overwatch, de eneste der mere tilfredse med Blizzard end gennemsnittet, men her er folks tålmodighed med Diablo 3, som ikke har fået noget nyt content i rigtig mange år, ved at være opbrugt. Diablo 3 tager sidste pladsen, med langt op til WoW. Efter BlizzCon har spillernes opfattelse af Blizzard virkelig taget et hug ned af. Blizzard er gået fra at ligge langt over gennemsnittet, til at ligge under.

Ny undersøgelse: Gamerne er ikke tilfredse efter BlizzCon men der er håb 3

Håb for Blizzard

For selvom Blizzard har fået verbale tæsk af hele omverdenen, er der et lyspunkt. I undersøgelsen blev Blizzards brugere nemlig bedt om at tage stilling til, om de vil anbefale det Blizzard spil de spillede til andre? Her toppede Overwatch også med hele 94,8%, der ville anbefale dem videre. Mere interessant er at 87,4% af Diablo 3 spillerne også ville anbefale spillet videre. Hvilket tyder på at selvom folk er utilfredse med Blizzard lige nu, er deres spil stadig så gode at det kan redde dem fra en fiasko. 70-75% af HS og WoW brugerne ville i øvrigt også anbefale andre at spille spillene.
Blizzard har taget et slag på tilfredsheden, men rent økonomisk kommer de nok ikke til at mærke de helt store ændringer.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>