Ny vaskehal i Køge er spækket med ny teknologi

Inden for få måneder åbner en ny vaskehal i Køge.

Ny vaskehal i Køge er spækket med ny teknologi

Det er de lokale, der selv har efterspurgt bilvasken, som vil fjerne lange køer ved af blandt andet nummerpladegenkendelse og biologisk vandrens.

Der er i øjeblikket fuld gang i byggeprocessen på Københavnsvej 86 i Køge. Der er tale om virksomheden Wash World, som har lyttet til lokalbefolkningens ønsker og er i gang med at etablere en ny bilvask på adressen.

”Vi har igennem lang tid fået henvendelser fra lokale bilejere, som gerne vil have Wash World til byen. Vi har altid haft et ønske om at etablere os i Køge, da vi opfatter byen som et trafikknudepunkt for hele Danmark og derfor et oplagt sted for os at være. Nu har vi endelig fundet en optimal lokation med den rigtige synlighed, så folk ikke skal køre rundt at lede efter os,” siger Martin Olesen, COO i Wash World.

Wash World har de seneste år åbnet flere end 100 vaskehaller i Danmark, Sverige og Norge. Konceptet har vist sig særdeles populært, fordi det fjerner lange køer og den sædvanlige ventetid i forbindelse med bilvask. Det sker, fordi Wash World blandt andet benytter sig af nummerpladegenkendelse og et betalingssystem, der kan betjenes fra bilen. Det betyder, at medlemmer kører direkte ind i vaskehallen uden på noget tidspunkt at stige ud af bilen. En mulighed som mange har været glade for det seneste år, hvor meget har handlet om at minimere den fysiske kontakt til andre mennesker.

Wash World gør desuden brug af biologisk vandrens, som sikrer et meget lavt friskvandsforbrug fra kun seks liter per bilvask. Det er under en tiendedel af en typisk privat bilvask med vandslange. Selve vasken tager ned til tre minutter, hvilket betyder, at bilvasken er meget hurtigt overstået.

Wash World forventer at vaskehallen i Køge står klar til åbning inden for få måneder.