Ny VP Legal & Regulatory til 3

Teleselskabet 3 har ansat Louise Sofie Falch som Vice President for Legal & Regulatory.

Louise Sofie Falch er ny VP Legal & Regulatory hos teleselskabet 3

Louise Sofie Falch kommer fra en stilling som Director for Legal, Management & Compliance hos SDC A/S.

Louise Sofie Falch er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har taget en bestyrelsesuddannelse fra Copenhagen Business School.

Hun har gennem mange år beskæftiget sig med it og telekommunikation som leder og specialist, bl.a. som senioradvokat hos Kromann Reumert med speciale i it, outsourcing og telekommunikation.

Som Vice President for Legal & Regulatory indtræder Louise Sofie Falch i 3’s øverste ledelse, samtidig med at hun bliver ansvarlig for 3’s juridiske afdeling. En opgave, hun ser frem til:

”Tingene står aldrig stille i telebranchen, og særligt 3 er præget af en iværksætterånd, hvor der aldrig er langt fra den gode idé til handling.”

”For en jurist kan det være en udfordring, men dem har jeg heldigvis aldrig været bange for. Tværtimod er jeg meget glad for at skulle stå i spidsen for et dygtigt team, der er en integreret del af forretningen, og hvis fornemmeste opgave er at understøtte resten af organisationens arbejde,” siger Louise Sofie Falch.

”Jeg har set meget frem til at få Louise om bord som ny juridisk direktør. Hun er først og fremmest en stor faglig kapacitet i kraft af sine mange års erfaring med ledelse og som advokat på teleområdet. Men hun har også en stærk personlighed, som er en vigtig kvalitet hos 3, og jeg er overbevist om, at hun hurtigt vil sætte sit præg på såvel den juridiske afdeling som resten af organisationen,” siger Morten Christiansen, CEO for 3 Skandinavien.

Louise Sofie Falch er 43 år. Hun er opvokset i Gevninge nær Roskilde og bor i dag med sin mand og to drenge i Virum, hvor hun er formand for Virum Basketball Klub.

Louise Sofie Falch overtager stillingen som VP Legal & Regulatory efter Ann-Louise Hansen, som forlod 3 tidligere på året.