Nyd fantastisk lyd i påsken med højttalere og hovedtelefoner fra JBL!
Hjem Efter Arbejde Nyd fantastisk lyd i påsken med højttalere og hovedtelefoner fra JBL!

Nyd fantastisk lyd i påsken med højttalere og hovedtelefoner fra JBL!

Af Redaktionen

Fuglekvidder og det første glimt af forårssolen, er det, vi alle håber på og længes efter i påsken.

Måske rejser du mod varme himmelstrøg eller planlægger en skitur til alperne? JBL har både trådløse højttalere og hovedtelefoner, der let kan medbringes under alle slags eventyr, også selvom du bliver hjemme. God påske fra JBL!

JBL Boombox
En vandtæt og trådløs højttaler med kraftfuld bas, der passer til enhver lejlighed, uanset om du skal besøge en skøn strand eller bare er derhjemme og ses med familie og venner. Med denne fantastiske vandtætte højttaler kan du lytte til din favoritmusik både i pool og sne, i op til 24 timer. Derudover kan du oplade din smartphone via en USB-indgang takket være det indbyggede 20.000 mAH batteri.

Vejledende pris: 3 999 DKK.

Nyd fantastisk lyd i påsken med højttalere og hovedtelefoner fra JBL! 7

JBL Flip 4
Denne praktiske og trådløse højttaler er let at medbringe til alt fra sjov på skibakkerne til en fest i poolen. Uanset hvornår du vælger at anvende højttaleren, vil du gang på gang blive imponeret over lydkvaliteten. Den vandtætte højttaler er tilgængelig i forskellige farver, så du kan vælge den, som passer lige til dig.

Vejledende pris: 1 199 DKK

Nyd fantastisk lyd i påsken med højttalere og hovedtelefoner fra JBL! 8

JBL Soundgear
Undgå ledninger og den isolerende følelse ved hovedtelefoner med den trådløse Soundgear fra JBL, som giver en intens lytteoplevelse, designet til at blive båret om halsen. Med den indbyggede øre- og håndfri funktion, kan du uden problemer foretage opkald, der er fri for både ekko og støj. JBL Soundgear giver op til 6 timers batterilevetid, så du kan lytte til musik, mens du foretager dig andre ting, eller ser fjernsyn – uden at forstyrre resten af familien.

Vejledende pris: 1 699 DKK.

Nyd fantastisk lyd i påsken med højttalere og hovedtelefoner fra JBL! 9

JBL Pulse 3
Forestil dig en trådløs højttaler, der har en 360-graders lyd med et tilhørende farverigt moodlight, som derudover også er vandtæt! JBL Pulse 3 har noget for enhver smag, og er ideel til både udendørs og indendørs brug – så hvorfor ikke komme den i et påskeæg og give det til nogen, du holder af? Den har hele 12 timers spilletid og med JBL Connect appen er det muligt at tilpasse LED-lysshowet præcis, som man ønsker.

Vejledende pris: 1 999 DKK

Nyd fantastisk lyd i påsken med højttalere og hovedtelefoner fra JBL! 10

JBL E65BTNC
Disse trådløse over-ear hovedtelefoner er udstyret med en aktiv støjreducerende teknologi og kan spille i op til 24 timer i Bluetooth-tilstand. Forbind dem gennem Bluetooth eller med en ledning til din smartphone. Hovedtelefonerne er udviklet med JBLs unikke lyd, den samme lyd som kan opleves i biografer, arenaer og studier over hele verden. Du kan nemt folde hovedtelefonerne sammen, så du kan tage dem med dig overalt, når du er på farten.

Vejledende pris: 1 499 DKK

Nyd fantastisk lyd i påsken med højttalere og hovedtelefoner fra JBL! 11

JBL EVEREST 110BT
JBL Everest 110BT er trådløse hovedtelefoner med en batterilevetid, der giver op til 8 timers musikafspilning. Skil dig ud med det stilfulde design og få en fantastisk lydkvalitet, mens du er på farten. Du kan nemt styre musikken og foretage opkald ved hjælp af knapperne, som er placeret på kablet. Forkæl dig selv eller en anden med et betjeningspanel musikoplevelse med JBL EVEREST 110BT.

Vejledende pris: 799 DKK

Nyd fantastisk lyd i påsken med højttalere og hovedtelefoner fra JBL! 12

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>