Nye funktionaliteter i DEEBOT 900 og DEEBOT OZMO 930 fra ECOVACS
Hjem Nye Produkter Nye funktionaliteter i DEEBOT 900 og DEEBOT OZMO 930 fra ECOVACS

Nye funktionaliteter i DEEBOT 900 og DEEBOT OZMO 930 fra ECOVACS

Af Redaktionen

ECOVACS har netop lanceret en ny og gratis firmware-opdatering.

Nye funktionaliteter i DEEBOT 900 og DEEBOT OZMO 930 fra ECOVACS 2Med den nye opdatering er robotstøvsugerne DEEBOT 900 og DEEBOT OZMO 930 nu i stand til rengøre og samtidig konstant kortlægge omgivelserne, på denne måde kan robotterne igen og igen orientere sig på ny i et rum. Derudover kan DEEBOT OZMO 930 nu også moppe gulvet uden først at skulle kortlægge omgivelserne.

Vores boliger står ikke uberørte hen, møbler bliver flyttet rundt og nogle gange står opbevaringskasser fremme eller børnene har ladet deres legetøj ligge på gulvet. DEEBOT kortlægningsfunktionen er nu blev fuldstændig revideret, således at robotstøvsugerne fremover registrerer ændringer i omgivelserne – smartere, mere brugervenligt, bedre. Med den nye firmware-opdatering optimerer ECOVACS kortlægningen og orienteringen i modellerne DEEBOT 900 og DEEBOT OZMO 930 såvel som OZMO moppe-funktionen. Takket være OTA-teknologien (”Over-The-Air”), opdateres softwaren automatisk via det trådløse netværk og kan anvendes med det samme. For DEEBOT OZMO 930 trådte opdateringen i kraft den 20. juli 2018. Opdateringen for DEEBOT 900 trådte i kraft den 1. juli 2018.

Takket være Smart Navigation er begge DEEBOT modeller i stand til at opmåle hele boligen eller gulvet, skabe et kort og overføre det til ECOVACS app’en. Ved hjælp af app’en kan robotstøvsugerne styres hvor som helst fra, og det er ligeledes muligt at håndtere de funktioner, hvor man fx optegner virtuelle grænser, etablerer virtuelle rengøringsplaner eller definerer en mere målrettet rengøring af særlige områder. Den nye firmware-opdatering giver følgende fordele:

Ommøblering uden problemer

Grundet den nye SLAM (simultaneous location and mapping) algoritme er DEEBOT 900 og DEEBOT OZMO 930 efter firmware-opdateringen i stand til på en og samme tid at rengøre og løbende kortlægge omgivelserne. Dermed kan man nu springe den del over, hvor støvsugeren først skal kortlægge boligen før den går i gang med rengøringen. Med den patenterede SLAM algoritme kan dette nu klares i en arbejdsgang. Møbler der pludselig flyttes giver ikke længere anledning til problemer for robotten. Gulvtæpper identificeres også, og moppe-funktionen i DEEBOT OZMO 930 kan anvendes uden forudgående kortlægning.

DEEBOT kan altid orientere sig

Den dynamiske reorientering sørger for at robotstøvsugerne hele tiden bevarer orienteringen i et rum, selv hvis de flyttes manuelt. Flyttes DEEBOT til en anden placering vil den automatisk registrere sin nye position, også indenfor et område der allerede er kortlagt, og den vil genoptage rengøringen herfra. Selv hvis DEEBOT’en flyttes til et helt nyt og ikke kortlagt område, vil den begynde at rengøre med det samme og parallelt hermed kortlægge det nye rum. App’en viser kortet over de nye omgivelser, mens det første kort gemmes i robotten. Det første kort kan genanvendes, så snart DEEBOT’en er tilbage i docking-stationen, ifald det nye kort ikke skal anvendes fremover.

Trådløs dækning

Opdateringen medfører også en lille men smart ekstra fordel: med firmware-opdateringen bliver ikke kun optegningen af boligen synlig på kortet, men også styrken af det trådløse signal vises i farver. Et lille WLAN ikon indikerer routerens placering, og det kortlagte område farves i blå nuancer med varierende styrke, afhængig af hvor stærkt signalet er i det pågældende område.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>