Nye HP bærbare til skoler slipper kreativiteten løs
Hjem NYE PRODUKTER Nye HP bærbare til skoler slipper kreativiteten løs

Nye HP bærbare til skoler slipper kreativiteten løs

Af Redaktionen

To nye alsidige HP Fortis bærbare er netop lanceret og skal hjælpe studerende med at udfolde deres kreative idéer og projekter.

De nye computere udbydes på rammeaftale til skoler.

– I nutidens digitale verden er læring højt på dagsordenen, og der skabes nye teknologiske løsninger som aldrig før. Dette presser efterspørgslen i vejret på uddannelsessteder efter mere holdbare enheder, som bedre kan imødekomme samarbejde og opgavebaseret læring.

Dette behov fortsætter HP med at imødekomme, og hæver nu standarden for skolecomputere med de seneste tilføjelser til HP Fortis-porteføljen, som giver eleverne mulighed for at engagere sig i undervisningen, uanset hvor de befinder sig. HP introducerer den næste generation af HP Fortis-serien designet til arbejde og læring: HP Pro x360 Fortis 11-tommer G11 Notebook PC og HP Fortis x360 11-tommer G3 J Chromebook.

Nye HP bærbare til skoler slipper kreativiteten løsHP Pro x360 Fortis 11-tommer G11 Notebook PC er skabt til studerende, der kræver holdbarhed, fleksibilitet og værktøjer til produktivt samarbejde:

  • Et 360-graders hængsel, interaktiv touchskærm og HP Slim Rechargeable Pen giver brugerne mulighed for at være produktive og kreative gennem hele dagen.
  • Et holdbart design absorberer stød gennem en tæt sammenstøbt gummibeklædning og er støvafvisende op til IP5X.
  • Intel Wi-Fi 6E WLAN2-modul understøtter MU-MIMO3 og HP Extended Range Wireless LAN for at forblive forbundet selv på travle trådløse netværk

HP Fortis x360 11-tommer G3 J Chromebook er skabt til studerende som skal lære, skabe og samarbejde på interaktive og personlige måder:

  • Et 360-graders hængsel giver brugerne mulighed for nemt at skifte mellem projekter og opgaver i bærbar-, tablet- eller stående tilstand.
  • To kameraer forbedrer samarbejde i tablettilstand og tilbyder muligheden for autofokus.
  • Intel Wi-Fi 6 WLAN4-modul understøtter MU-MIMO3 og HP Extended Range Wireless LAN giver avanceret trådløs forbindelse.

HP Fortis-produkterne henvender sig udelukkende til skolemarkedet, hvor de sælges på særlige aftaler.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>