Nye løsninger fra Datto isolerer ransomware-angreb og sikrer hurtig gendannelse af tabt data
Hjem LeverandørDatto Nye løsninger fra Datto isolerer ransomware-angreb og sikrer hurtig gendannelse af tabt data

Nye løsninger fra Datto isolerer ransomware-angreb og sikrer hurtig gendannelse af tabt data

Af Redaktionen

[KANALPARTNER] Den amerikanske it-virksomhed Datto lancerer i dag to nye it-sikkerhedsløsninger til deres serie af cloud-baseret software målrettet it-service- og supportvirksomheder.

Nye løsninger fra Datto isolerer ransomware-angreb og sikrer hurtig gendannelse af tabt data
Lanceringerne kommer efter at Datto i sidste uge annoncerede opkøbet af det israelske it-sikkerhedsfirma BitDam.

  • Datto Cloud Deletion DefenseTM tilbyder et ekstra lag sikkerhed til Business Continuity and Disaster Recovery (BCDR) og beskytter backups, der er gemt i Datto Cloud, mod både menneskelige fejl og ondsindede hackere. Backup af data bliver i stigende grad angrebet af cyber-kriminelle og ransomware, hvilket gør, at virksomheder i højere grad end tidligere har behov for en stærk it-sikkerhed. Sammen med Datto SIRIS kommer Cloud Deletion Defense på tværs af disse angreb og lader nemt virksomheder få adgang til deres slettede filer – på samme måde som man kender det fra gendan-funktionen.
  • Datto RMM Ransomware Detection supplerer andre sikkerheds-applikationer, som f.eks. antivirus, og reducerer omfanget af cyber-angreb mod MSP’er og deres kunder. Denne adfærdsbaserede løsning overvåger endpoints for unormal krypteringsaktivitet og vil straks forsøge at stoppe ransomware-processen og isolere den ramte enhed, hvilket stopper ransomwaren fra at sprede sig til resten af virksomhedens netværk. RMM Ransomware Detection er blevet godkendt af den uafhængige sikkerhedstest-specialist MRG Effitas imod zero hour- og in the wild-ransomware-angreb. Godkendelsen blåstempler dermed løsningen for at sikre høj effektivitet når systemer, der bliver ramt af begge typer angreb skal isoleres.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>