Nye løsninger fra Dell Technologies giver bedre ydelse på arbejdet og i fritiden
Hjem Distancearbejde Nye løsninger fra Dell Technologies giver bedre ydelse på arbejdet og i fritiden

Nye løsninger fra Dell Technologies giver bedre ydelse på arbejdet og i fritiden

Af Redaktionen

Dell Technologies har netop lanceret nye pc’er og workstations i XPS-serien og Precision-serien, der alle er designet med fokus på bedre samarbejde, høj ydeevne og hurtig forbindelse, som skal gøre medarbejderes mobile arbejdsdag nemmere og mere produktiv.

Nye løsninger fra Dell Technologies giver bedre ydelse på arbejdet og i fritidenDesuden lancerer Dell Technologies nyheder til gameren, der sikrer en bedre ydelse og gamingoplevelse.

Kraftfuld ydeevne og 5G-forbindelse
Dell Precision 5560, Precision 5760, XPS 15 og XPS 17 er nu er tilgængelige med de nyeste 11. Gen Intel® Core™- og Xeon mobile-processorer. Billeder og videoer bringes til live med den farvenøjagtige InfinityEdge-skærm, og det er nu også muligt at vælge OLED-skærm i XPS 15. Sammen med den seneste NVIDIA RTX-grafik, som understøttes af NVIDIA Studio, er de nye stilfulde enheder alt, der behøves, når inspirationen rammer.

Til den mere avancerede bruger kommer den opdaterede serie af mobile workstations, Dell Precision 7000, med NVIDIA RTX A5000-grafikkort til laptops, der gør denne workstation ideel til arbejdsopgaver som f.eks. redigering af 8K-videoer eller 3D-simulationer. Pc’en håndterer de mest intensive arbejdsopgaver med lethed og er de første mobile workstations fra Dell Technologies, der tilbyder mulighed for 5G-forbindelse1.

Skabt til at øge produktiviteten
De nye tower workstations, Precision 3450 i mindre formfaktor og Precision 3650 Tower, kommer med de nyeste 11. generations Intel® Core®- eller Xeon® W-1300-processorer og hurtig hukommelseshastighed på op til 3200 MHz, der kan håndtere de mest intensive opgaver. Precision 3450 og Precision 3650 er dermed ideelle til brugere, der arbejder med store datasæt eller 2D- og 3D CAD-programmer. Pc’erne kommer desuden med PCI Express® Gen. 4-grafik og lagringsfunktioner, der er konfigureret med de nyeste professionelle indstillinger fra NVIDIA og AMD. Pc’erne kan også vælges med skalerbar RAID-kompatibel storage, så der er plads til ethvert projekt.

Precision 3650 kommer også med Intel® Deep Learning Boost-teknologi, der er i stand til hurtigt at køre inferensalgoritmer på store datasæt, samt mulighed for Ready for VR.

Mere ydelse til gameren
Både Alienware m15 R6 og Dell G15 kommer nu med de nyeste 11. Gen Intel® Core™-processorer og det dugfriske NVIDIA GeForce RTX 30 Series-grafikkort til laptops, der giver flere muligheder for gameren.

Dell Technologies løfter desuden lidt af sløret for den nye Alienware X-series, der lanceres til sommer. Den nye laptop kommer bl.a. med specialudviklet køling, der sikrer bedre ydelse fra den tyndeste laptop fra Alienware nogensinde.

Pris og tilgængelighed:

  • Precision 5000-serien bliver tilgængelig den 1. juni. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Precision 7000-serien bliver tilgængelig den 1. juni. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Precision 3000-serien bliver tilgængelig den 1. juni. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Precision 3450 og Precision 3650 bliver tilgængelige senere på året.
  • XPS 15 bliver tilgængelig den 1. juni. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.  XPS 17 bliver tilgængelig den 1. juni. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Alienware m15 R6 bliver tilgængelig den 18. maj. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Dell G15 bliver tilgængelig den 18. maj. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>