Nye muligheder for Dells partnere
Hjem Nyheder Nye muligheder for Dells partnere

Nye muligheder for Dells partnere

Af Redaktionen

To år efter Dells køb af storagefirmaet EMC kan Dell EMC præsentere nye muligheder for hvordan partnere kan tiltrække nye og gamle kunder med et meget bredere tilbud.

Nye muligheder for Dells partnere

Joyce Mullen der er Dell EMC:s chef for Global Channel.

Under de seneste to år har partnere der arbejder med EMC eller Dell efterspurgt bedre muligheder for at kunne sælge og implementere flere forskellige produkter der er tilkommet efter at de to firmaer blev slået sammen.
Som et svar på dette behov har Dell EMC nu præsenteret et nyt partnerprogram med tilhørende portale som ska gøre det nemmere at betjene kunder der har brug for både virtuelle produkter, storage og servers.

– Eftersom næsten 60 procent af vores salg sker via partnere er det selvfølgelig særdeles vigtigt at kunne tilbyde den bedste mulige service, og det vil vi gøre i flere skridt. Det drejer sig både om nye partnerprogrammer og en bedre portale hvor ikke mindst de mindre partnere kan få stor hjælp, sig Joyce Mullen der er Dell EMC:s chef for Global Channel.

Det største skridt i den retning er Dell Technologies Advantage framework som omfatter både uddannelse og certificeringer for Dell, Dell EMC, VMware, Secureworks, Pivotal, RSA og Virtustream.
Som eksempel på hvad dette kan bruges til nævner Joyce Mullen at partnere der allerede har certificeringer for VMwares hyper-converged infrastructure ikke længere har behov for at tage tilsvarende uddannelse indenfor Dell EMC:s partnerprogram.

I det seneste år har Dells udvidede fokus på tilbud for partnere givet et salgskub fra 43 til 49 milliarder dollars og Joyce Mullen er overbevist om en stærk opgang.

– Det vi ser er at partnere der satser på flere forskellige produkter kan øge sit salg 20 gange hurtigere end de der holder sig til en eneste produktlinje. Med en bredere familie af produkter får man nemlig også et mere fast forhold til sine kunder og deres hele infrastruktur.

Dell Technologies Advantage er nu begyndt at udrulles som pilots og skal få en større spredning under det kommende år. Men allerede sidste år kom også Enterprise Partner Preferred Program og Commercial Partner Preferred Program hvor Dell EMC tilbyder bedre rabatter på forskellige produkter og flere muligheder for at kunne gøre hurtigere teknikopdatering.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>