Nye multicloud- og it-infrastrukturløsninger fra Dell Technologies og VMware
Hjem VMware Tre nye multicloud- og it-infrastrukturløsninger fra Dell Technologies og VMware

Tre nye multicloud- og it-infrastrukturløsninger fra Dell Technologies og VMware

Af Redaktionen

I forbindelse med VMwares årlige globale konference, VMworld, der netop har fundet sted, lancerer Dell Technologies og VMware tre nye løsninger inden for multicloud og it-infrastruktur.

De nye løsninger fra Dell Technologies er udviklet i samarbejde med VMware med henblik på at understøtte og integrere til VMwares teknologi og platforme for at simplificere multicloud-anvendelsen på tværs af VMware og Dell Technologies.

Dell Technologies APEX Cloud Services med VMware Cloud simplificerer virksomhedernes multicloud-anvendelse, idet den nye Infrastruktur-as-a-Service-løsning giver dem lange bedre muligheder for at flytte workloads på tværs forskellige cloud-miljøer og skalére deres it-ressourcer hurtigt efter behov.

Dell EMC ObjectScale er en ny softwareløsning, der giver virksomheder mulighed for at køre næste generation af Amazon S3-kompatiblet objekt-storage sammen med virtuelle maskiner. Løsningen anvender Kubernetes for at reducere omkostningerne til object-storage.

Dell Technologies Validated Design for AI er udviklet via et samarbejde mellem Dell Technologies, VMware og NVIDIA. Den nye løsning, som er drevet af kunstig intelligens, gør det muligt for it-professionelle at anvende en ensartet tilgang til kunstig intelligens i virtuelle miljøer.

Nye multicloud- og it-infrastrukturløsninger fra Dell Technologies og VMwareVMware og Dell Technologies har et mangeårigt partnerskab og arbejder tæt sammen på at udvikle fælles løsninger med et særligt fokus på multicloud og virtuelle miljøer, hvilket de tre nye løsninger fra dette års VMworld er et klart udtryk for. Vi ser derfor frem til at præsentere løsningerne for vores danske kunder,” siger Poul Kjeldgaard, der er Field CTO hos Dell Technologies i Danmark.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>